Се решив за ун почнувам 1/90 Овошје Р.2 јајца сирење салата леб В.1 јајце сирење салата Старт со 88.6
Вчера успешен овошен, ни салата не јадев, ептен бев заситена од овошјето. Протеини Д:Смути од вишна и пола банана Р:Пилешко месо и салата В:Исто како ручекот, мислам дека цезар салата ќе си правам
Што да правам? 1. Придржувај се правилно кон диетата за поголем успех без изговори за да посигнеш по нездрава храна. 2. Или сакаш , или не сакаш. 3. Или придржавај се кон режим, или откажи се и не се измачувај со што само си даваш надеж за да буткаш она што не треба. Четврто нема.
Хелоу женски. Тука сум јас уште. Си напраив грешки ситни за Велигден. Сега и добив Не сакав да се качувам на вага за време на циклус ама срце не издржа. 40 ден -6.2 кг (ќе се мерам после циклус пак ама и вака сум презадоволна) Поздрав и нема откажување Денеска овошен досега 2 банани и една рака бадеми. Тешко дека ќе се јади до вечер нешто,слабо апетит
Јас полабаво ја држам јадам повеќе овошје сабајле и мешам протеини јајце сирење или месо шопска и вака слабеам.Не можам поинаку.
Читав и јас низ групиве дека по ново, по некоја книга за ун, дозволено било мешање, во овошен можело и зеленчукова супа... Чим има ефект терај
Па да ти кажам и има ефект, јас ретко кога не сум мешала, мешам и протеини, мешам и скроб и резултати има исто како и кога не сум мешала. Не кој знае што, ама една коцкичка сиренце обавезно си каснувам во протеински.. скробот секогаш го мешам размер 70:30.. После успешен протеински,следува скробен ден. Д:Смути Р:Турлитава (компир,тиквица,печурки,доматно пире,боранија)и салата В:Пола од ручекот Смутито повеќе ситост ми држи одколку само овошје па почнав почесто да го практикувам. Ептен сум happy кога не правам грешки,мирна ми е совеста
Dobro utro jaglehidraten Dortokal R.banicka so praz i casa jogurt(nemozam bez nego banickata mi e mnogu mrsna) V:2 kolacinja od kanela ili nekoja dr slatkarnica i red crno cokolado. (Planiram) Vie?
Deneska proteinski ,moze da jadam riba i salata a za vecera sopska ili moram i za vecera riba ili samo salata ?
Јас така ја знам диетава додаваш сирење а намалуваш месо или јајца.мешање скроб 80:20.Гледам по групите различно ја држат но јас неможам така а не е ни правилно по мене цел ден само млечни толку многу сирење
Не сум женско ама и јас ја држам, па се сметам за компетентен да ти одговорам. Во јаглехидратен ден, ако се одличиш за пица или било кое пециво, тогаш тоа треба да е без месо (било каков вид) и без кашкавал. Значи, тесто за пица, кечап или доматен сос и зеленчук.
Искуства од доилки? Од кога започнавте и како сте во однос на млеко? Дали е рано пред 2 и пол недели породена да ја започнам?
Ovosen D banana R casa smuti so okolu 90g kikiriki i soncogled (preterav so nego...) V planiram jagodi