не се откажувај, мислам дека телото се прилагодува уште. Јас денес се мерев и 3кг сум помалку, искрено не гледам разлика на мене освен што не ми е стомакот подуен, ќе терам јас уште па да видиме за една недела како ќе биди 17/60 протеини Д: едно јаболко Р: салата со туна В: печурки и 2 варени јајца (знам дека требаше како за ручекот, ама не можев да смислам пак салата со туна да јадам)
18/60 скроб Д: едно јаболко Р: посни сарми со ориз, салата и парче леб В: само сарми салата веќе не можам да смислам
Здраво после долго време решив повторно да ве дружам. Само сега сум многу повеќе килограми од предходниот пат се надевам барем на -10кг. 12/60 овошен Едно јаболко големо Една банана Една рака лешници Салата краставица
Ти веќе 12 дена, браво и со лесно 19/60 јаг. хид. д: две јаболка Р: шпагети (по рецептот на Меган Маркл и не беа лоши) В: две топчиња сладолед и ред црна чоколада
Спаѓаат гледам на фб групата секое сабајле некои употребуваат чиа . Јас пример лебот ми е со лен и морков
23/60 јаг. хид. Д: едно јаболко Р: макарони со сос од печурки и доматно пире В: парче торта и црно чоколадо
25/60 протеински Д: јагоди Р: кременадла со салата В: исто пола доза Сабајле измерени 60,6 уште околу 2кг ми се потребни минус, после втората недела овошниот ден многу лесно го издржувам дури и почнува да ми биди омилен, така да ако се придржувате строго на диетава нема шанса да не ослабите
34/90 Д: две јаболки Р: гравче тавче + краставица + патлиџан В: многу малку грав + патлиџан @BibiMK01 @TutiFuti Како сте задоволни до сега, колку килограми симнавте?