55/90 Овошен ден: Си каснав 2 праски, една салата, едно парче лазања тоа не требаше, но неможев да одолеам, и после некоја цреша, сливи, 2 парчиња лубеница и за вечера салата и толку дури премногу е ) Иначе -6-7 кг сум што е супер, истрчав и 5км и возев велосипед.
22/90 Скробен ден Си доручав порција вишни, за ручек гравче тавче со салата, а за вечера само салата. Имајте убав ден иако е тмурно и дождливо.
здраво јас сум нова на форумов и сакам да знам дали можам да јадам пржени јајца во протеински ден сакам да ја почнам од утре и се надевам дека ќе има резултати
Не смееш ништо пржено, јајца само варени, а можеш и стек или друго месо варено печено, ако не јадеш месо можеш и млечни производи, за протеинскиот ден имаш многу избор, немој да јадеш пржено, придржувај се до правилата и верувај резултати и тек како ќе има Со среќа на сите нови диеталки.
Женски некако кризи ме фаќаат до ручекот, слабо ме држат две овошки и едно кафе без шеќер, ај пишете кое време ви е поручек а кога ручек...
36/90 доручек: малини ручек: две пецива со маслинки вечера: 1-2 парчиња торта, ред чоколадо со 75% какао (после ручекот каснав и 2коцки млечно чоколадо со бруснива, не можев да одолеам )
Јас денес ја почнав диетата по втор пат (првиот пат ја прекинав поради проблеми со столицата). За ручек јадев варени јајца а како салата печени пиперки. Дали згрешив со пиперките!?
јас денес ја почнав ама со малку прекршувње јадев малку компирчиња со месото но повеќе не правам прекршоци хахах држете ми среќа <3
37/90 овошен Од сабајле супер ми тргна , јагоди изедов едно тањирче, и после кај 1 саат малини, ама дома што ме фати една криза и изедов една кифличка со малку сиренце До вечер само салата незачинета ке јадам.
Oд денес и јaс пoчнувaм сo диетaвa пo втoр пaт.. првиoт пaт немoжев дa јa дoдржaм имaв мнoгу прoслaви aмa oвoјпaт мoрa летo е требa дa се oди нa oдмoр.. сaкaм еден месец дa јa држaм, пoтoчнo дoдекa тргнaм нa oдмoр.. пoјaдувaв двa пoртoкaли ручек кременaдлa гoлемa е тaкa дa и зa вечерa ќе имaм пoлa пoлa и сo мн сaлaтa.. Се нaдевaм ќе јa издржaм oвoјпaт.. пoзз
Пржена храна никакооо !!! Тиквицата мислам дека спаѓа во неутрален зеленчук али не сум баш сигурна.Пример во скробен ден можеш да јадеш полнета тиква со ориз