Јас ја држев, не се враќаат ако внимаваш што јадеш, а не наеднаш нагло да почнеш многу да јадеш, тогаш секако се враќаат после каква и да е диета. Инаку планирам од утре да ја почнам, есенва сум на свадба и ми треба да ослабам (не ми е главната причина тоа, но сепак). Минатиот пат се откажав некаде околу 60тиот ден, но овој пат решена сум и се надевам до крај ќе ја издржам.
Јас ја држев, од ноември до февруари смалив 15 кила (од 79 на 64). После тоа малку се подзаборавив, јадев се и сешто, не се придржував на правилата за одржување, па качив 3-4 кила последниве 5 месеци, што и не е толку страшно споредено со килажата што ја смалив. Сега пак ја почнав, 6ти ден ми е.
Не правам планови пред време колку повеќе успеам да симнам толку подобро и не баш се мерам туку правам разлика преку слики
Редоследот е расподелен во посебни денови,и со не мешање на продукти се постигнува посакуваната цел Се јаде се во нормала и баш како што е пропишано а има некои кои несакат да користат јаглехидрати во диета за побрзи резултати па тој ден го избегнуваат. Инаку ун диетата баш заради третиот ден мислам дека изгледа најлесна
Ја имам држено само 1 недела диетава и од денеска почнав пак. Имам 60 кила, а сакам да дојдам до 56/57. 1ден Појадок: грозје Ручек: 2 варени јајца, салата и 2 домашни кифлички, супа не сакам. Вечера: планирам салата, 1 варено јајце и 1 кифличка И се напив 3во1... од тоа не планирам да се лишувам Се надевам ќе имам резултати
I jas sakam da oslabam 3-4 kg, no za ovoj period od 3 nedeli nemam oslabeno nitu gram a plus i vezbam...Moze dietava ne funkcionira koga se vo prasanje pomalku kilogramu
Диетава многу тешко делува на тие што имаат малку килограми за симнување,тоа да си знаете.Најдете некоја друга со ун само ќе се мачите ќе броите денови а кг тешко ќе одат надолу @Feodora грозјето има многу шеќер и не се препорачува за диети,ако толку неможеш без него каснувај малку ама во овошен ден