Ajде диеталки,дали има некој за да почниме заедно? Мене ми е прв ден. Доручек:3 киви Ручек:половина риба со салата Вечера:половина риба со салата.
Јас денес почнувам со вртоглави, ненормални 80 кг. Па планирам да се мерам на први март. Нека ни е со среќна на сите. Да ве прашам нешто. Дали смее пудинг во ЈХ ден за вечера?
15/90. до сега имам намалено 4-5.имам 68 Ама 12тиот ми беше овошен, 13тиот ден ми беше воден. Цел ден само вода и сокови и кафиња. А вчера 14тиот си го направив овошен и каснав само 2-3 суви сливи и неколку урми. Се исцедив вака пошто бев дома двата дена и само лежев. Денеска одам со месо. И така. Feels good!
Прочитав дека според правилата на диетата, не смее да се менува редоследот на деновите. Значи после воден ден се продолжува со протеински. Кај мене три недели веќе, минус три кила од стартната тежина. Бавно оди ама се тешам со тоа дека дури и ако не ја достигнам посакуваната цел, барем создадов здрава навика да јадам овошје секојдневно за доручек
Rose смее пудинг за вечера во јх ден. Мене денес ми е 13ти протеински ден, од сабајле 3 мандарини помали, еден шол чај, попосле еден шол млеко или јогурт. П.С некој да ми каже како ознаучвате член во постови? Пробав неколку пати, појма си немам.
1/90 П:јаболко Р:Две јајца,сирење,кришка леб и кисели крставички В: марула салата со 1јајце Што ќе кажете?
8 den mi e i do sega imam oslabnato 3 kila .... i bash sum zadovolna ne se osekam gladno ne mi e skrateno nisto super mi e ... vednash mi se poznava ne se osekam naduvano i imam podobar son.... Pozdrav devojki SIte da se napravime FIT ....MOZEME
да , за да имаш енергија цел ден , бидејки тоа ти е единствен шекер во денот што треба да го внесиш, ако не го внесиш можит да почниш да се тресиш за благо
2 ден - скробен Д: 2 портокали Р: грашок со салата В: половина од ручекот и + вежбам на орбитрек по 30мин планирам и стомачни да правам од утре... се надевам на резултати до крајот на диетата
Женски почнав и јас да ви се пофалам Гледам има голема екипа па ќе си се дружиме 02/90 п: 2јаболки р: печен ориз со малку компир и марула салата в: половина од ручекот а можеби и само салата Иначе се налевам со зелен чај, вода и кафе од сабалје до кај 4 саат тогаш ми е ручекот
02/90 П: 2 портокали Р: грав и марула салата В:марула салата Од вчера Право со диетата почнав и да вежбам ,скокам на јаже ...се надевам до недела ќе има некој резултат
01/90 pojadok: jabolko Rucek: 1pileski stek so domata i 2parcina leb Vecera: 1/2 stek i salata od zelka
18/90 Pojadok: 2 portokali Rucek: spanak so oriz peceni Vecera: oriz pecen Daj kazete nekoj interesen recept i kade ste cupcina gubam motivacija pisuvajte sto jadete kako jadete i da vidam minus kg