ништо страсно кога ке претераш со јадење или направеш прекршок вечерта напиј се алкалакс цај и сабајлето се ке исфрлеш...
Ohhh PMS help!!!! Kako se spravuvate so dietata koga image PMS? Narednata nedela do 10 dena jas samo mislam za blago. Deneska e tezok den. 14ti den od dietata i - 4 kg.
Mislam deka zatoa vcera izedov tolku mnogu a i deneska napraviv greski... ama ajde rekov ponedelnicki prosteno e utre jaglehidraten ovosen pa sama ke se kaznam voden... denes se meram pak 61 a vcera bev 58.6
Za -5kg.kolku vreme bi trebalo da trae dietata,i ne mi e bas jasno,gledam ima meni za 4dena,pa voden den li e ili?i potoa ostanatite denovi?
после 4 ден односно после овошниот ден пак почнуваш од поцеток со протеински а водениот не е ни морално ако не можеш....
Pa moze da simnas za 2 nedeli vo zavisnost od toa kolku imas voda vo tebe jas ptvite 5 dena simnav 3 kg posle uste 1 2 kg sega sum 40 den i variram celo vreme ama dobro e toa sto se naviknav na zdrava ishrana
Во теков на диетава се прави некој слободен ден илии продолжува и за викенд,сакам да ја почнам од утре
да ве прашам нешто...знам дека има тема за зеленото кафе ама сакав да знам дали некоја од вас го има користено..имам цитано дека слим лајн апчињата се штетни ама за кафето не знам.........инаку ја држам диетата и денес пив зелено кафе и иц не чуствувам глад......
Ne sum go probala.. ama i ne sum bas mn po kafeto jas pijam zelen caj so lovorov list i cimet i zasea e super
Луѓенца,стигнав до 29-Воден..Засега добро ми оди,се надевам нема да кикснам вечерва..Имам испиено 2.5 литри вода и едно турско без шеќер И да ве известам пред 5 дена се мерев бев -8кг
Здраво женски. Јас сум 24/90 витамински. 100гр непечени и несолени индиски ореви, 1 смуди со јагоди, цреши, аронија, боровинка и ленено семе, 2 банани, 1 јаболко, 2 мандарини, 1 лимон. Сега за сега само тоа за вечера ќе јадам марула незачинета. За протеински ден стекот го зачинувам со сол, бибер, вегета, кари, мачкаж со сенф, малку вино бело поливам и масло. Печам 30-40 мин во рерна на 200 степени. Прсти да излижеш. За да не мешате, не спремајте прилог ништо. Или земете прилог неутрално нешто, тиквички пример (само печени на резанки на хартија за печење), маслинки, печурки итн. За скробен ден имате разни варијации на печен компир. Исто само зачинувам и печам на малку масло. Нормално исечени на коцки и добивате однадвор крцкав компир, внатре мек.
Ако де, и јас не бев послушна, па што ако.Ама барем гледам да не накачам повеќе Ти иде крај на месец да се мериш