Женски, абе јас вчера огромна грешка направив Ви пишав, овошен ден ми беше и од сабајле јадев овошје после дома не знам како, си продолжив на протеински. Несвесно, несакајќи Денес да го сменам, овошен да држам или да продолжам пак протеински? Или скробен?
Фала на идејата, заборавив на тоа Едно прашање, денес ми е скробен ден ќе јадам ориз печен, дали може и една лажичка пинџур со лук? Или не е скроб тоа ?
3/90 појадок: 2 праски ручек: макарони со сирење вечера: се мислам шо да изберам,сакам се Имам сигурно над 90,ако не и 95 не знам скарана сум со вагата одамна, така да феминки посакајте ми мнооогу среќа! Иначе пред 4 години ја имам држено и за 20 дена ослабев 6 кг...тоа ми беше доволно тогаш...Сега ми треба -30
со сирење имам напишано? хахахах....ми се пријало веројатно... макарони со кечап јадев! и 2-3 маслинчиња
Bas me interesira nekoi clenovi sto im gi citav postovite, postari ,duri od 2012 ,ako se uste na forumot da pisat dali imale efekti??
Da se dopolnam izminalo za redaktiranje,sakav da kazam dali po slabeenjeto kg se vrakaat?sekako nemozeme postojano bez dorucek?sto potoa,?
Се враќаат ако јадеш се и сешто, јас пред да идам на одмор ослабев 10кг за месец ипол и верувала или не ги вратив за 8 дена, додека бев на одмор. Ама лапав се што ќе посакам, гиро, сладолед, чипсови..... Три месеци после диетата најдобро е за доручек овошје, а потоа интегрално лебче.
Не се водете по туѓо искуство. Ако навистина сакате да се променете - променете се. Се зависи до нас самите. Водете балансиран начин на исхрана, вежбајте - ќе дојдете до посакуваните резултати. Направете си слики пред и потоа, мерење на вага на секои 14 дена. Водење на белешник. Резултатите не доаѓаат преку ноќ, не барајте брзи резултати, барајте и обезбедете си долгорочни. Со среќа на сите диеталки.
Nemas visok voda vo organizmot, zatoa nema rezultati na vaga. Merise vo obem.... Ili pak nemas golem visok na kilogrami... Prodolzi, ne se otkazuvaj.