Eve me mene pak pred 7 dena ja pocnav pak dietata bidejki sum mnogu zadovolna od nea I veruvam deka sega ke uspeam da si ja ostvaram mojata cel. Zimoto isto ja drzev dietava no i ne se pridrzuvav mn na nea. Od 84kg jas se simnav na 76kg a toa znaci deka namaliv 8kg no sega si gi nakaciv na 78kg i resiv pak da ja pocanam dietava a od utre ke pijam i jabolkov ocet. Mojata cel e od 78kg-->63/65kg odnosno -13/15kg a i za ovie 7 dena veke namaliv 2 kg. Vi posakuvam sreka na site i se nadevam deka kolku tolku ke uspeeme. Pozdrav
Тие 2 кила што вагата ти ги покажува ти се чиста водна килажа, се немаш поправено ич ти гарантирам. (Вагата никогаш нема да биде точна.) Само гледање според алиштата. Инаку со среќа , верувам дека ќе ја постигнеш својата посакувана тежина и ти и другите феминки. Само малку повеќе да јадете, гледам некои од вас ептен лито се хранат во текот на денот, и да каснеш повеќе не штети нема да качите ни кило, и нема што да се чувствувате виновно ако си дозволите нешто повеќе . Гладен човек не е среќен човек!
Добро утро диеталки Го започнувам протеинскиот, со лубеница на гладно а после пола саат ќе правам кафе, со млеко и кафеав шеќер
Доручек банана а ручек скробен се мислам што да е, не ми се јаде нешто не ми текнува што да е Компир во последно не ми е нешто омилен, ориз не ми се јаде па се мислам дали тавче гравче да правам.
@Winter Lady срцко мило ми е дека те има на темава,конечно се реши за ун Јас за скробен често правам едно интересно манџиче. Варам една шоља ориз и процедувам. Сецкам компир на ситни коцкички, малку варам во солена вода и процедувам па го пропржувам, додавам замрзната мешавина и зачинувам ина крај додавам брокула и оризот сосем на крај го вмешувам. Можеш за промена леќа, или пченки варени/печени, грашок манџа, боранија, брокули или карфиол... Јас јадам и помфрит некогаш, за вечера, со кечап... или чипс
Редно беше веќе мечка се направив нели хаха. Ти значи мешаш скробови штом јадеш и ориз и компир и златна мешавина. Јас не сакам да мешам а и така ми одговара не ми оди компир и ориз да јадам . Убав ти е предлогот, ама мислам повеќе резултати ќе има да не мешам зошто кратко време планирам да ја држам, минатиот пат се откажав сега ќе видиме. И на златната мешавина не сум некој обожавател, грашок ми е некако тешко јадење многу ретко го јадам, леќа немам поим каков вкус има само еднаш како мала имам јадено. Боранија, грашок имам во фрижидер ама не ми се јаде денес, омилена ми беше ама сега несакам Одам да ставам гравот да се вари, после ќе испасирам малку грав и ќе го потпечам Додека си на ун колку си минус 5 или 10 ? Не разбрав вчера
Јас денеска на мени пак компир печен со сусам, најчесто компир јадам во скробен ден ,за вечера или пуканки или пченка ќе сварам ќе видам како ќе биде
@Winter Lady може има врска дека тоа ми беа труднички килограми, а дефинитивно вкијае шо трет пат ја држам нели трајно делува
Vitaminiiiiii!!!!!! Moj omilen den. Jas uste -5,vtoriov mesec em otstapki,em postporo mi odi. Ke gi izdrzam site 90,a ne bev vo plan,posle obavezno preminuvam na odrzuvanje.
Супер срцко Јас гос тавив гравот да се вари со кромид, морковче и пиперка. После ќе го запржам со црвен кромид и ќе испасирам малку од гравот и на печење. Ставив и пиперки да се печат получени ќе ги правам. @Viktorijaaa5 пуканки смет ли во скробен ? Јс не ги обожавам ама чоколадни ми се пријаде А клавче леле годинава немам јадено уште Луѓе бе вечерва 3-4 пати станував да мочам хаха, дали дека изедов две краставици и 500 мл шумливи таблети за вечера А вода дали 800 мл испив преку цел ден.
Здраво друштво! Што кажавме, тука ли ќе прикачуваме слики? 5/90 Д: две јаболки Р: кајгана со шампињони +салата+супа Вечера ќе биде највероватно варено јајце и салата. Туку, се мислам да ја исфрлам супата од менито. Не ми се јаде те.пие ваква супа. Па колкава штета може да биде? Ајде ако не сега, барем понатаму. Јајца на менито добро ми дојдеа. Оддамна и ги немам јадено.
Пуканките ги споменуваат повеќе пати наместо вечера во јх ден а вечера во јх не си менувам за пуканки па незнам што да биде Пченка што може во скроб, што е и скроб може и пуканки,а и здрав оброк е Скај јас пак мислев да објавуваме во другата тема слики но сеедно,ако објавуваат и другите тука ќе објавувам и јас Супата никогаш не сум ја пиела јас ,погадно нешто нема !