Еве и јас пак од почеток до пред 2 недели ја држев диетава и се добро одеше додека не ме фати пмс и неможев да издржам а ја држев 20тина дена и кога почнав да ја држам ми се поремети циклусот ми доцне цели 16 дена во рет можеби тоа не е причината но сепак денес со нови сили ја почнувам пак доручек две јаболки за ручек и вечера мусака и салата.
Јас почнав со 66 пред месец дена сега сум 62, 63. Незнам како ослабуваат по 8 кг. Почнав да се разочарувам. Ама ќе продолжам да ја држам веќе ми стана навика и не бутам се во уста како претходно а целта мене ми е 55 незнам дали би успеала зошто не сум ни физички активна
2/90 Мој омилен - два портокали,ориз со салата,и пола од ручекот. Девојки,кај тие со помалку кг за симнување,мора да знаете дека слабеењето потешко оди,но тоа е правилно слабеење,зашто немате вишок вода,отоци и сл. @muchacha_a Житарки(со млеко) во групата на фб,преферираат да јадат во јх ден.
Баш ради тоа бавно слабеење се мислам дали да ја почнам, а од друга страна па здраво слабеење е. Се изморив од режими и диети пази ова она...А во оваа има за јадење се само со ред, додека се одлучам ке дојде лето [/QUOTE]
како што кажа @LaDyDoLl ,ние што слабееме повеке од старт имаме многу повеке кг вишок.Зборам за себе , имам повеке од 10 кг за симнување Башка сум отечена како балон,прво се троши вода,па отоци спласнуваат и после се друго . па нормално и да се стагнира . Јас денес Јх -2 гевречиња + некоја салата.Благо ке правам амерички палачинки да се нагостам како за прв ден добиено
Zenska izvini duri sega vidov deka si mi pisala ... ne bev vo moznost da se ukl. Do kade si so dietata? Kako ti odi? Pozz Izvinete za latinicata no od mob sum
Уживај срцка, кој кога има време пишува Диетава добро иде, се немам измерено сега оддамна , после овосен ке се мерам неделава Правам по некоја грешка ама ок е .ТИ?
Мислам дека може ама со малку маслинов зејтин . Како додаток можеш место салата @marchu❤ кога правам јас пица купувам готово тесто најмалото . Доволно е мислам . @Normina погоре прикачив слика со Турбо ун , можеш да ја видиш .Не сум информирана за турбото ,некој друг може да ти објасни .
Zdravo ja sakam da ja pocnam dietata no sakam prvo da prasam dali ima dorucek vo dietata fala odnapred
I mene super mi odi... no vo pms sum I imam krizi denovive ... inace da se pofalam konecno vidov 7 na pred na vagata mnogu odamna toa se nemase slucebo
Не,тогаш јадеш тестенини,можеш геврече,баничка со спанаќ или праз а за вечера можеш и кришка бел леб со крем
Се разочарав ептен Триесетти ден ми е како сум на Ун диета,и само 2,5 килограми сум минус,и тоа нив ги изгубив првата недела и од тогаш сум во стагнација ми велат дека во обем сум ослабена но,не можам да верувам дур не видам како паѓаат и на вагата килограмите Дајте некој совет женски а баш се придржувам до правилата на диетата,ме чуди зошто не слабеам Па уште и кога ќе прочитам дека 90% во еден месец слабеат по 7-8 кила,уште повеќе ме фаќа инает,добро бе што чудак ќе бев