Ve nema nesto Mene denes 14 den, skroben Dorucek - 1 jabolko Rucek - Pasirano gravce so 2 parcinja integralno lepce i 2 kiseli krastavicki Vecera - Pasirano gravce i marula salata Sto ke se pravi utre
Тука сме Денес овошје, ама и тоа слабо. За појадок 2 портокали, после една банана и уште 2 портокали до сега. Утре ми е 13/90, на мени ќе биде пилешко соте, грешка е, ама не е секој ден Велигден.
Денес скроб Д.банана Ручек . Печен компир со зачини и салата зелена В. Исто како ручек . Испив едно нес (не смее) ,ради низок притисок и вртоглавици. Утре Јх , не сум љубител на месо.На мени салата и нешто лебасто .Ке се сладам од тортата на мајка ми
Скробен ден и кај мене. За доручек една поголема круша, а за ручек и вечера посна сарма со салата. Не бев сигурна дали смеам сарма, ама дека само со ориз си реков ке јадам. Иако многу сум гладна во моментов, никогаш ме немаше фатено криза од ко ја почнав диетава, но дали дека пред циклус сум и цел ден разноразни јадења ми се вртат во глава, а стомакот ем ми кркори, ем ќе ми пукне од подуеност, страв ми е да се мерам. Утре одвај чекам благце да се накркам.
Не ви пишувам често, но ве следам. Денес 20/90 овошен Две банани, јаболко, домат, лешници и печен индиски орев, знам дека не смее, ама немав непечен. Досега 3кг. сум ослабната, јас самата приметувам по фармерките. Бидејќи нонстоп зборам за диетата, нормално е да ми кажат дека сум ослабната, иако можеби не се приметува хаха. Да си ја кажам првата намерна грешка од сношти, се напив чашка алкохол. Утре ќе правам многу грешки, сигурна сум во тоа, не со прејадување, туку со месо, благо и по некоја кифла. Јас сум навистина задоволна досега. Деновите кога сум ептен зафатена, најмалку чувствувам глад, дури и во овошен ден(ама денес не е тој ден хаха). Убаво да си поминете на празникот.
Јас пред да добијам полудев.МНогуууу ми се јадеше . И тоа благо што никогаш не ми се случило.Јас може за тесто да се тресам ама за благо мнг ретко Така да не се устручавај касни си Од утре ке се стегнеме Ке се вратиме во нормала со диетата без грешки Убав ден на сите . Срекен празник
Хелоу, тивко некако овде. Среќен празник на сите што го слават, за многу години да ни е! А сега да си се пожалам малку Вчера си реков ќе се обидам без грешки ама не успеав. Ми беше ЈХ ден, за ручек пица, за вечера благце, арно ама направив две грешки. Изедов едно парче благо измеѓу доручек и ручек, не можев да одолеам. И после вечерата изедов едно јајце, не можев да чекам уште два дена Си се тешам дека добро поминав, а денес овошен ден, пак сум исто со страшен апетит, мислам дека се шо има дома можам да изедам, нека стасува циклусот веќе оти ке полудам. Како вие го поминувате празникот, успевате да одолеете?
Тивко е овде , сите на јадење се дадовме И јас се пријавувам со грешки вчера и денес. Не многу страшни ама грешки се.Да не набројувам ,се надевам вагата не се мрдна нагоре Од утре се вракам на прав пат
Ве нема , уште да не јадете ? Од денес со нови сили во нови победи , уште малку имам до крај.Е после тоа не знам што ке правам ме фака страв . Планирам да ја почнам турбо ун ама не знам дали можам .. 65 ден ми е денес. Протеински Шопска салата + тонус едно парче Вчера ништо од овошниот . Каснав сирење во салата Само таа грешка ама пак е грешка Денес се качив на вага ок е , нема промена ама нема ни намалување . Ке се оправиме ајде Како сте вие ?
24/90 Ovosen den 25/90 Proteini Vcera bese to ama mu praevme krstevka na malata I da vi kazam jadov se ,gi izmesav site denovi Ama pa sekoj den ne ke mu pram krstevka Denes 26/90 Skroben den I se vrakame vo normala so ishranata A i vagata pokazuva dobri rezultati 67 kg Zenski neka vi ê sreken praznikot uste mnogu godini da si slavite so vasite najmili
Ист начин , мислам дека е иста само деновите се различни . Ке најдам после да се ослободам од работа и ке постирам тука . Не знам многу информации за турбо . Ако некој знае повеке нека пише
Од денес многу построго. Претходните два дена јадев како што треба според денот ама плус благо и денес стомакот ми беше огромен. Многу ми е криво, а баш почна да се приметува и на вагата после 12 ден ми покажа - 3. Не треба опуштање.
Ова ме сретна по нетов за турбо ун, ми се чини не е толку тешка освен што почесто се паѓа овошен ден, а поретко се јаде благо, тоа би било најголем проблем. Јас вчера овошен ден, мислам дека ок поминав со оглед на тоа што ми идеше сите дома да ги изедам. Каснав леблебија, е тоа мислам ми беше грешка, ама во голема криза бев. Денес протеински, би требало се да биде во ред.
На диетата не и смета дека доиш, на доењето му смета диетата. Твоето дете се храни преку тебе. Ниедна диета не се препорачува за време на доење. Ако сакаш да регулираш исхрана исфрли благо, грицки и бел леб, но секако исхраната треба да ти биде многу богата, разноврсна и калорична. Секако ако се храниш здраво и не јадеш глупости ќе имаш ефект. А инаку да, веројатно дека ќе ти се намали млекото. Не знам за колкаво бебе станува збор ама диетава сигурно не е соодвета за било која доилка.
Од денес ви се приклучувам пак. Со нови сили Појадок- Банана Ручек- 3 варени јајца Вечера- 2 јајца и салата (да се искористат останатите од празникот) Ќе гледам и со течности да се дружам повеќе. Со среќа нека ни е.
17 Ден - Протеински Денес сита цел ден. Д: 2 портокали Р: 3 јајца, парче тонус + домат и краставица В: Истото, само 2 јајца
Протеински ден одлично поминат . Денес скробен . Д.јагоди Р.рижото со краставици салата +1 парче тонус В.Исто како ручекот само помала количина .