Епа нели за ручек може леб, затоа мислев дека би можело,наместо парче леб и туна да се спои како пица..јас здравје од утре сакам да стартувам, во план сум месец дена да ја држам, имам 7, 8 килца за губење ама за месец дена изгледа тешко да ги снема
Девојки ја почнав повторно диетата, до 4врт ден сум и овие последните два дена имам диареа. Нормално е?
Skroben den. Pojadok: banana, kafe i zelen caj. Rucek: lekja so kompir mandza, salata krastavica i patlidgan i crn leb. Vecera: mandza so salata.
Jas od vcera ja pocnav dietava.posle mnogu godini sega mi treba pak.prviot pat koga ja drzev oslabnav 35kg za 3 meseci.edinstven uspeh za slabeenje so ovaa dieta e da se pocituvaat pravilata.mnogu se jasni ama gledam retko koj gi pocituva.toa znaci deka neutralnite namirnici se nametnati odnosno izmisleni.znaci za uspeh potrebno e da ako pisuva tri kifli da se tri kifli,ako pisuva tedyo za pica so domaten sos toa e toa kolku i da ne zvuci vkusno.se sto ke se dodade nema da dade efekt ili nema da bide ocekuvaniot efekt pa ispagja kako jas pazam se ama ne slabeam....ili pak lekja so kompir i morkov...ili koja i da e druga kombinacija...toa nikako...mnogu e pogresno...ako e kompir kompir e ako e oriz samo oriz itn.se nadevam deka vaka ke vi pomogna za podobar uspeh so sreka na site
I jas taka mislam,so pomos na ovaa dieta (so striktni pravila bez slatko vo 3 den i samo makaroni bez jajca)oslabnav 22kg.
Или попросто еднолична исхрана . Јадеш компир само компир, јадеш ориз само ориз итн. Според мене , треба сериозно да се почитува за да се намалат кг . Ако се прават грешки џабе мачење. Јас додека не симнав кг колку што сметав дека треба не правев грешки . После тоа правев но не многу големи . -35 кг не е мала работа. Браво . Јас имав за симнување 10 па еве после 90 дена и плус месец дена на ваквиот начин на исхрана имам -15 .По тешко оди сега ама трпение Продолжувам на овој начин на исхрана сакам сега уште -5
Зошто ќе почнам на работа и сакам да ја држам се мислев наутро дали ќе можам во комбинација со овошје... Супер тогаш, фала ти
JH Pojadok: , dinja,zelen caj, kafe. Rucek: potpeceni makaroni so tomato sos, maslinki, sirenje. Vecera: pola od rucek
Се мислам да ја почнам диетеава ама ми е шубе дека дојам...гледам и ти си доела па искиство ако може. Мене највише ми е да не ми се намали млекото а тоа овошниот ден да не му створи гасови на беби совет?
Јас понекогаш на сабајле јадев чиа пудинг со кокосово млеко. Дозволено ли е? Во овошен знам дека смее, ама за доручек?