Јас овие денови каша попара направив. И пред да ми дојде циклусот и од како дојде се и сешто гнетев неможев да се воздржам секој месец ми е таков.. од утре се надевам по истрајна ќе бидам..
Јас имам едно прашање..☺Дали освен диетата вежбате или пиете нешто ? На мене најголем проблем ми е стомакот (после два царски реза)..За овие 15 дена ми се намали малку но се мислам дали да почнам со вежби (не сум баш по тоа)
Super ke si davame podrska edna na druga Izgleda jas i ti najveke greski pravime imas malku oslabeno do sega jas voopsto se nemam mereno
I jas sum utre ovoshen Jas vezbam na orbitrek...na pocetokot po 15 minuti sega do 40 sum stignata.. denes 23/90
Исти ден сме Иначе јас прв пат ја држам без никаква активност.Првите 2 пати вежбав.Резултати ќе пишам кога ке се вагам ама не се надевам на многу кајмене послабо оди слабеењето
Ја убедив и мајка да ја практикува УН, барем имам друштво сега Еден круг сум пред неа, ама ме изненади нејзината мотивација. Ма не сака ни да се измери на протеински, ќе чекала 2 недела барем Мене ми е 10ти ден, скробен Д:Банана р:2 полнети пиперки со ориз и салата в:1 пиперка и салата 81.9 и 82 кг не е воопшто исто Која радост е единицава напред, ма ич не ги рачунам тие 900гр
Изгледа само ние забушаваме хаха. Јас на почетокот бев минус 3кг а потоа тие 2те се вратија.. неможам да влезам во колосек, ќе почнам и веднаш се откажувам незнам што период ќе беше... минатиот пат иако правев по некоја грешка пак се воздржував а сега.. ајде од денес по озбилни ќе бидеме за конечно да ја видеме на вагата таа бројка што ја посакуваме.
Девојки, дали може да не се Внесува парче леб за ручекот во протеински и скробен ден? Ии дали мора да се јаде благо во јаглехидрати ден? Ако не, што може во замена за благо?
И јас денес витамински Банани, киви, јаболка, семки, брусница и неколку кафиња денес на мени. Единствено не пијам вода Со сила ама ептем со сила едвај една чаша пијам. Не можам и не
Како ја држите диетата тие што одите на работа? На пример има пауза во десет па во еден..Јас сум дома и си правам ручек како ми одговара..но ако почнам на работа незнам како ќе ја држам
Јас ја држам а одам на работа, една недела од 8 до 16, друга од 9 до 17. Ако работиш со паузи во 10 и 13, ќе си јадеш појадок во 10 а ручек во 13, баш ти е таман времето. Зависи дали имаш во близина на работата ресторан, кујна, дуќан... па да можеш да си купиш/нарачаш ручек, или па носи си од дома зготвено. За протеински можеш да си носиш туна и салата, сварени јајца, да си нарачаш плескавица/стек... за скробен носи си зготвено од дома ориз/компир...за јх можеш да поминеш со посни пецива. Кога се сака, се може