Taka e. Jas denes ovosen den ama od denes nema niedna greska da napravam veke sum resitelna. Sega za sega dobro se drzam ne cuvstvuvam glad. Ti do koj den si kako ti odi?
11 Јаглехидрати Д:Банана Р:Веге пица (кромид,сув домат,сув модар домат,печурки,маслинки,доматно пире) цела ќе си ја изедам В:Трилече
Дали може похован кромид во протеински (пошто нели со јајца се прави)? И дали во јх смее за вечера од овој пудинг?
Поховано мислам дека не ама подобро да ти кажи некој што знај повеќе.А пудингот смеј само за вечера јаглехидратен ден
Jas sum 9ti den denes proteinski mene dobro mi odi se no mnogu golem zavisnik sum na blago e toa kako da go otkacam
Не мислам на поховано во литар масло, јас се што правам правам на капка масло на нелеплива тава. За пудингот прашав пошто нели high protein е. И јас мислам дека може ама да си прашам, што си е сигурно сигурно си е.
25/90 D: 1 banana R: kebapi i meshana salata V: 1/2 od rucek Inaku jas vo cela dieta ne sum kasnala leb a vo jh denot ne jadam blago za vecera tuku istoto od rucek...Rezultati -5.5 kg. Posle sekoj ovoshen skoro 1 kg pomalce pokazuva vagata. Devojki samo napred nora da se bodrime
@mKdevojce Точно, на 100г им се радувам ко на кило Денес малку грешев, измеѓу пицата и тортата за вечера изедов 4 мали лиснатици, две пица и две со зденка. Многу стрв ме фати. Изедов тортата и две крем банани, и спремна сум за овошниот..
12 Овошен Од сабајле имам јадено една банана, два портокала и една печена јаболка, и кикирики. Направив “пудинг”од чиа семе со киви и три кругчиња банана. Овие за ручек ќе бидат. Домат,краставица и кромид за вечер. + лешници и бадеми измеѓу. Многу ми се јаде Сношти уште едно парче трилече изедов во 9саат, сабајле трчам на вагата одма +пола кило. Ама не знам од каде таа стрвост вчера, прв пат кикснав И ја кренав вагата, ако успеам да издржам не се мерам барем 10 дена .. Се опседнав со неа Спојлер Кај мајка ми сум цел ден, прави баница,пече ќофте и вари компир, јас уживам во миризбата и грицкам од јаболкото животе па немаш душа.стварно
Јас денес 18 ден-скробен.За старт добро почнав со банана..Но после си месев кифлички и си изедов три..За ручек јаболка по казна оти грешев..и за вечера ориз и салата..Малку ја утнав нели...не е многу ...?
@sanja04 е ако де кифличка место леб за со ручекот, чудо големо. И јас денес скробен, вечерам гравче моментално а ги гледам дечкиве како јадат колач чоколаден кој го правев денес, за утре за вечера ќе си чувам не ни лизнав, срце јуначко Вагата ја скрив и не се замарам со килограми ич, по алиштата се гледа напредокот
Ви се десило ли кило плус да ви покаже вагата после овошен? Де де, нема да се изгладнувам сигурно Реков сабајле да видам што ќе покаже, да ја кренам до следно мерење, а у план сум при крај на месец да биде... Денес протеини Конечно јајца на мени