Е чекај де, таман досега 10 кила супер резултат. Мада кај секого различно е начинот и периодот на слабеење, нема универзално правило, зависи од организмот и пред се зависи колку вишок килограми имаш, кај оние кои имаат повеќе по логика повеќе кг губат. Целта е да дојде до промена на метаболизмот. Ако имаш редовна столица - наутро по буддње и кратко по секој оброк -целта ти е постигната.
Хммм .. Пробај внесувај повеќе вода и повеќе движење. Чим си изгубила 10 кила значи делува. Јас од мое искуство кажав, мене прв ефект ми беше тој.
Ќе одам на фитнес тогаш,мора резултати да има.Јас многу внесувам вода на ден по 2,3л.Само што од кога се породив имам малку проблем со редовната столица,се надевам дека ќе се среди
Посен, во многу мала количина. @truffles Епа јас ги “пипкам” затоа сум се одлучила за оваа диета, затоа што дозволува многу работи кои се забранети во другите диети. Бај д веј пицата беше само со печурки,маслинки и кечап, а редот милка е наместо црно чоколадо. Не бев дома цел ден па случајно ова се потрефи да биде на мени
Skroben den denes. Dorucek banana Rucece na rabota pecurki so rukola salata i leb. Popladne ke jadam kompir so salata. Moram taka, ne go biva kompirot od vecer spremen. @truffles dozvolena e pica samo zelencuk i domaten sos vo jh den. Dietava e skroz razlicna od drugive, se se vnesuva so nea, samo po poseben redosled.
Девојки едно прашање за оние што ја држеле или се при крај со диетава. Дали ви ослабеа рацете? Единствено нешто што ме нервира премногу. Бтв 11/90 -3 кг
Мене денеска ми е 77 ден и во рацеве сум само 1 cm ослабена, а во струк и колкови по 10cm. И јас се надевав дека ќе ослабам повеќе во рацеве ама тоа е, сега планирам и да почнам да вежбам па ќе видиме понатака како ќе оди.
Се зависи од конструкцијата на телото. Јас сум 38 ден, - 7 кг, и мислам дека сите 7 ми се во лице, раце и струк. Штом јас се гледам во огледало и гледам разлика значи тоа е тоа. Не сум се мерела во обем ама се гледа. Некој повеќе слабее во долниот дел. Се е индивидуално.
Od kade go zemas kokosovoto mleko? Tetrapak e 166 den 1l, ako go kupam kolku vreme bi stoelo? Zarem ne se rasipuva?
Јас па кога те прочитав дека сакаш 20 или 30кг да ослабиш те замислив над 100 дека си Браво, одлично е 10кг за 46 дена!!! Ма и премногу е! Супер,браво уште еднаш. Јадеш леб? Благо? Почни со турбо ун ако стагнираш, ма да до 90ден имаш уште многу време па сигурно уште многу ќе симнеш. Ах што ми требаше да прекинувам, ќе бев 80 ден веќе и сигурно преку 10кг ќе имав симнато Некни почнав и пак у*рав работа, денес пак од протеински почнав. Пак заедно со маж ми. 1/90 Д:Пола банана Р и в:Пастрмка
Женички , почнувам од утре , целта е 5 кг помалку или додека вагатане покаже 55 кг . Гледам дека може и банани , значи може да терам со две банани утре сабајле или може и банана и некое друго овошје како смути?