brzo sum operirana od zolcka i imam hpv pa mislam deka podobro e carski a i so prvoto mnogu loso pominav a ranata dole me bolese eden mesec tie sto treba da se poragajt da ne se plasat od priroden da napomenem ima nekoj samo sto stasaa za dva saati se porodija mnogu lesno pominaa taka da zavisi od zena do zena da ne ispadne deka plasam za priroden poragaj falati na odgovorot pozz
(Мм вика индиски метеролог може ќе врне може не. ) Така и докторов, може е заздравена, a може и не. Who knows? Мое мислење е да одиш на ехо да ја видат раната на матката. Не сакам да те паничам може стварно е во ред се, најдобронамерно сфати го ова
Беше концентриран на контрацепција. Сто пати ми рече да пазам. На крај ме испрати со : и немој да заборавиш на контрацепција. Зини земјо голтни ме
@danichap Шо не му рече докторе мм на машко оди ама ко велиш да се пазиме, ќе почекаме @wannaBeMomma имаше шанса бесплатно да го направиш тоа кога беа расположени во Систина ама умо кузнај кај ти беше
Јас чекав “амин” од докторот, клучно прашање на пргледот беше . Првиот пат барем, после си зедов работите во мои раце
И јас не платив кај Гоца @wannaBeMomma, оди си со време, нема да ти наплатат. Ме виде на ехо абдоменално, рече матката е вратена на место и стопати ми рече да работиме со мажето На тоа беше сконцентрирана А па баш и мм беше со мене, излезени дека претходно, и дури и него во ходник кога излагаше му рече да работи повеќе и почесто Даде амин, ама и да не дадеше јас само чекав да каже дека се е ок
Ne mi e za parite, znam deka ne naplakjaat. Ama se nesto izleguva. So dve deca malku pokomplicirano e i neam sila za toa da se angaziram
Anestezijata ne boli ...inekcii za bolka dobivas za otposle ... ranata kako rana ne boli, boli stomakot potocno muskulite bidejki se iseceni ama ne e nisto strasno za edna nedela si kako nova