Сакам шалвари,да...Имам 3-4 пара дома,ама не ги носам често Знам ова лето дека се модерни цветните и да и мене ми се допаднаа,меѓутоа секоја втора ги има и затоа не купив.
премногу во мода ни се шалвариве а посебно во Скопје и тоа до негде ме нервира (мн мода паѓа во вода) сите ги носат оние цветните, маичка и горе како пунџа косата ама многу клише стана, кај и да се свртиш се истите шалвари. Сакам шалвари ама цветните на нерв ми газат. позз )
мене не ми се допагаат и не се вклопуваа во мојот стил извинете на изразов но ми изгледаат како да си се покакал во гаки
Гледам ова лето беа голем хит шалвариве и јас носам ама не ми се за излегување навечер некако не ми с еза елегантна комбинација туку за полежерна
Купив такви цветни шалвари и ги облеков два пати. Убави се,од лесен материјал,многу пријатен,ама не се мој стил.Сега за по дома ќе ги носам.Овие не се толку виснати(тие широките не ми се допаќаат :geek: ),повеќе како панталони се.И се баш за топло време.
Имав шалвари кога беа во тренд..сега и да ме тепаш нема да носам Во последно време многу си замразив.
Какви убави памучни сум видела на битпазар за евтини пари....едвај чекам да дојдам при некој денар и да си купам.
Кога излегоа прв пат и јас ги мразев, се чудев како може некој да ги носи. И кога случајно ова лето за евтини пари си купив едни (многу шарени, на преклоп, многу штосни), буквално се заљубив во нив, нон стоп ги носев. Е арно ама моите дома не можеа да ме поднесат во нив, абе на секое облекување коментари, какви се, грозни се, на што не асоцираат ова она ...леле. Ама јас немам гајле, си ги изнаносив
Не носам и никад не ми се ни допаѓале овој вид на панталони.Уопште не ми се женствени поготово оние ептен цветни што се или тексасон до колена смкнати.Што би рекол еден мој другар ,коа ке бидам со девојка да сакам да ја фатам за гз да не знам гзот кај и е