Шопинг со тато

Дискусија во 'Мода и стил' започната од cveke123, 26 мај 2012.

1. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    Кога бев помала одев и со тато, ама сега најчесто одам со мама или со другарки :D

2. chocolate...girl

chocolate...girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    148
    Најчесто..земам за дома руби и пробувам или излегувам со мајка ми (многу ретко) и со другарките..а со татко ми само патки кога сакам да си купам..лани си купив со него..и оваа година пак со него :D :D

3. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    Речиси секогаш. Знае да даде сугестии на место и сите работи кои тој ќе ми помогне да си ги одберам ги износувам и ми се меѓу најомилените.
    Кога купувам женски работи си стои надвор од продавницата. :D

4. macula.93

macula.93 Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2013
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
    Шопинг со тато :?: ма нееее...... Се сеќавам како мала он и мама ми бираат патики ли беа,сандали ли |( ама сигурно тоа беше пред едно 15години. Блиска сум со него,но несака многу да шета по продавници...тато како тато :)

5. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    Pa toa e mn retko ednas godisno samo koga mora da izlezime zaedno, tatkomi ne e mn po ovie raboti
    Koga treba mi dava samo slikicina pa jas si biram sto sakam :D
    A inache znae da ceni kvalitet, no za zal nema dovolno vreme za da ide so mene po butici i slicno

6. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.182
    :lol: Секогаш одам на шопинг со мајка ми и со другарки
    Ама со тато одам за купување на патики :!:
    Скоро секогаш имаме исто мислење за некои патики и со него ми е најубаво додека избирам :)

7. mrs.rose

mrs.rose Активен член

Се зачлени на:
    8 мај 2013
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    2
    ахах темава. инаку морам да кажам дека со татко ми нема шанси да излезам да пазарам. ке влезам во две продавници и он одма почнува: ајде бе веке да си одиме. така да не одам со него на шопинг. а мајка ми е друга приказна. она има живци да шета со мене. :lol: :rock:

8. Zaljubena11

Zaljubena11 Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2013
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    10
    Хухухуху најмногу сакам да одам на шопинг со тато. Кога идеме во некој дуќан тој само си седни и ке им рече на продавачките да ме услужат, а јас само си бирам и бирам и пробувам и се што сакам го тргаат настрана. И кога ќе завршам тој само плаќа :lol: :lol: :lol:

9. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    Го обожавам :inlove: Не гледа дали нештото е на попуст,дали е скапо, бла,бла.. Се што ќе посакам ми го купува без разлика дали е 2.000 или 6.000 денари :D :D

10. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    Како помала се случуваше инцидентно и без план да ми купи нешто, патики, маичка, палто, но ретко.

Никогаш не сум била на класичен шопинг-шопинг со татко ми.

Кога немав свои сопствени приходи и суптилно нагласував дека ќе одам на кафе, татко ми ми даваше 50 ден., па сега видете... шопинг, малку тешко. :D

11. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.126
    Допаѓања:
    81.627
    Не сакам да одам во шопинг ниту со татко ми, ниту со мајка ми.
    На татко ми не му е гајле што ќе земам, а и многу е како да кажам, нема нерви за долгометражни шеткања од бутик до бутик, па дури и ако го пробам најмутавото парталче кое прегрдо ми стои и го прашам за совет, ќе рече - ќере прекрасна си, супер, ако ти се допаѓа стави во кеса и одиме дома.
    Греота ми е да го маткам натаму-наваму, подобро да ме чека во кола или да седне да се напие кафе додека јас се шлаам низ дуќаните.
    Мајка ми пак - сто пати ќе го превртува парталчето додека не најде некоја мана или фалинка и на крај ништо нема да купиме, а и многу е досадна со пробувањето - де ова, де она и пак нешто нема да и' фати око.
    Затоа преферирам сама - најбрзо и најбезболно. :lol:

12. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.006
    Последен пат ме придружуваше кога требаше да си се подновам за роденден :lol:
    Прво ми рече дека ќе ме чека надвор, ама кога виде дека се задржав во бутикот, си влезе внатре.
    Се случува некогаш да одиме заедно да купуваме нешто друго, а притоа да искористам можност да се подновам со некое парталче. И морам да го пофалам дека е доста трпелив :)
    Ама затоа кога ќе влеземе во некоја продавница за техника, јас почнувам да превртувам со очи и да му викам: Леле, доста беше, дај да си одиме дома! Последен пат кога бевме во Анхоч, му се наврте на еден телескоп, леле си викам овој е сериозен да го купува! Па и на мајка ми и се јави да се консултира со неа дали да го купел. Да не зборам за фотографска опрема... Готово! Отидов јас!
    Aна, а сталак да купиме? - А бре имаме дома, што ќе ти е?
    Како жена кога купува облека - никогаш не му е доста.

13. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    4.095
    Во последно време ретко. Последен пат беше октомври/ноември за капути и чизми. И ко и секогаш 3 броја поголем капут,подолг, блуза, фармерка било што-поубаво е пошироко :^) . А за чизми со подебел ѓон, подебели.
    Пред година, две со него и мама бев по штикли. И ми ги покажува најниските, полесно да ми било одењето. И јас си одбрав едни височки и одма коментари од типот како ќе издржиш, да не се многу високи?
    Најчесто влегува и за минутка искача надвор и таму чека, или ќе си најде некоја продавница за него. Па ќе се мисли 5 мин. дали да купи или не.
    Проблем за цени не прави, ако ми се допаѓа нема проблем. :)

14. sparklegirl

sparklegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    29
    Бидејки живеам во помал град па кога одеме некаде на страна на шопинг одам со мама и тато заедно и тато воопшто не ни праве проблеми напротив и тој бира заедно со нас, има осет за вкус и знае да избере и најчесто го прашувам за квалитетот пред нешто да купам бидејки тој знае најдобро и секако никогаш не ми прави проблеми за цена а ниту за квантитет ми купе се што ќе посакам и за секакви непотребни ситници се сложува :D

15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.471
    Допаѓања:
    37.709
    Кога бев мала одев во шопинг со татко ми. Понекогаш ми правеше проблеми. Не ми дозволуваше да купувам разголеми маички, кратки сукњи и тесни пантолони. Ми велеше - таква облека не се носи во наша фамилија. :D

16. Dobie

Dobie Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    240
    и јас си одам на шопинг со тато :) секогаш се ми дозволува да си купам инаку нормално освен она што не е за деца мислам на моја возраст само вака ќе направи :^) и ништо нема да речи а јас одма знам нема ова купување а инаку нема забелешка што сум си по модава па рак сум во хороскоп ,само ќе си почека тука јас ќе си се изнакупам изнакупам и секако си се консултирам со тате се точно ми кажува НАЈМНОГУ СИ ГО САКАМ :inlove: :inlove:

17. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Мене ми е супер кога одам на шопинг со татко ми.Тој ќе си седне и си чека со саати додека јас пробувам. Стрплив човек е, алал да му е. И не ми преправа што и да изберам, само ќе си плати и си одиме. Не ми зборува како мајка ми дека не е убав материјалот, дека ќе пуштало боја при перење и уште што се не... Обожавам да одам секаде со татко ми. Закон човек е, затоа и најмногу си го сакам!

18. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    44
    оуу нејчи ни да слушни за такво нешто..секогаш одам со мајка ми .. :D
    ако излезам со него че ми кажи не го земај тоа скапо е земи си го ова хахахах :lol:
    е таков си е тој скржавец хахахах :(

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  19. dancer98sl

dancer98sl Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    аа супер е на шопинг со тато :D заедно купуваме спортска облека, но понекогаш и друго.. Најскапи работи си купувам кога одам на шопинг со негоо ;) Плус секогаш дава искрено мислење.. Без разлика колку е модерно, ако не ми стои ќе ми каже : КАТАСТРОФА , па така полесно си бирам работи што ми стојат. Мајка ми повеќе гледа облеката да е симпатична и да изгледам како мало девоче |(

20. girlonfire

girlonfire Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    62
    Со татко ми одам на шопинг кога си купувам обувки јас одберам тој пати и не се замра најубаво ми е