Истото ми го вели и мене. Да го откажам диспутот и дека ке најдеме некое решение. Само овој не ни се понуди да прати нова пратка. А додуша и не ја ни сакам. Така да и јас планирам да о оставам, до 1 Март е времето па ке видиме што ке бидне.
Порачај,зашто да не повеќето ламби што ги продаваат низ продавниците се истите само на ибеј и алиекспрес се многу поевтини
Девојки толку време нарачувам од алиекспрес ама последниве порачки од крајот на декемеври па навака ништо не ми стигна ,од кога почнаа да ми ги испраќаат со 5100010470321 ,YC416103074YW тракинг броеви не сум добила ништо Дали на некој од вас му се случило истото или пак знае што може да е проблемот ?
@elcezelce и јас сум имала такви пратки, со таков тракинг број но не сум имала никаков проблем. Почекај, ништо не те кошта. А ако не ти стигнат можеш да им отвориш диспјут
Zdravo da prasam nekoj da mi kaze na porackata mi pisuva deka e na aerodrom makedonija uste od 14.02 a uste mi nema stignato ili toa za proverka nee tocno ili da odam da prasam vo posta prethodnata naracka mi ja donesoa na domasna adresa
da ama na kolku pari se plaka carinata zatoa sto imam poveke naracki za site vkupno ili samo edna ako e nad cenata za carina.imam poracano edno palto so sipink e 60 e dali ke ima carina ili ne a drugite se po evtini raboti fala bnogu
Царина се плака над 45евра, во износот што се царини влева и шипингот. Само за тоа ке платиш, за другите работи не.
Не пишува дека е стигнат, само те потсетуваат во случај да е стигнат да пишеш или ако ти е истечен рокот да поднесеш поплака. Инаку јас имам слушнато дека со селерот можеш да се договориш на пратката да ти пишат помала цена за да не платиш царина. Има ли некој вакво искуство?
^Ко ќе нарачуваш, пред да ти ја испорачаат ќе се договориш со селерот и ќе си пишат тие на пратката помала цена. Иначе после тоа како? Од ко ќе го испратат неможе да пишат
Девојки, какво искуство имате со јакните од али експрес? Планирам да си нарачам црвена скај јакничка, прилично е евтина, ама баш и кажував на сестра ми и таа ми рече никако јакни и палта такви работи... А таа стално си порачува од али експрес ама ситници некои, многумина и се пожалиле од јакните дека материјалите биле ужас, како најлон и скрос поинаку изгледале отколку на сликите
Гледај да е со добар рејтинг. Ако е над 95% порачај ја слободно. Инаку мои другарки имаа порачано и беа задоволни.
Барав повеќе понуди од еден ист модел, и има многу варијации во цената, затоа барам најевтиното да го земам На некои имаше рејтинг, на некои немаше воопшто...
Тие што немаат рејтинг воопшто не ги ни гледај. Eве ти линк кај шо можеш поедноставно да го најдеш производот по најниска цена и да ги разгледаш цените за истиот производ кај останатите продавачи.