Таа големина од 2-3 години шо е, оваа шо е од 1-2 би му била мала штом детето е 85цм. Јас коа порачувам за внук ми гледам што одговара на неговата висина не за која возраст е.
Па ете во коментарите има и слики прикачени од луѓе што го порачувале. Спред сликите супер изгледа. Е сеа некоа не се задоволни од материјалот ама ваљда превише очекувале. Инаку мене као шо ми изглеа моделот е за ептен слаба особа. Ако имаш некое кило вишок нема да ти стои баш убаво.
Никако неможам да видам до кај ми е праткава пробав на 3-4 страни ништо не ми кажува. еве го бројот RN070880346CN
Пратката ти е во Мк,кај и да е треба да ти стаса картонче или евентуално да ти ја донесе чичо поштар на куќна адреса.. =)
@Dgirlll Две недели не работеа можеби и затоа не ти ја откажува. Утре е работен ден па ќе видиш дали ќе ти ја откаже или ќе ти ја прати.
Јас да си кажам искуство со тракинг бројчињава. Сите порачки што ми беа само со бројчиња ми стигнаа за помалку од 20 денови
Порачав часовник, две ланчиња и обетка (од четири ралични продавачи) неколку дена уште пред на им почне нивната Нова Година. Од кога им заврши празникот едното ланче одма ми го испрати, а за другиве три ти трага, ни глас. Им пишав мејлови и ни еден не ми враќа. Ќе ги пуштат ли воопшто? Ова е премногу време.
Го прашав и селерот истото ми го прати ама касно му текна одамна му пишав.. Пратката стигна.. Инаку фала многу
Може ли некој да ми каже на која стр на проверам до каде ми е нарачката бидејќи на 17трак не ми покажува RB297076064CN
65698918667423 ova mi e order namber ke moze nekoja da mi kaze do kade e jas ne mozam nikako da proveram?
Девојки дали би можела некоја да ми каже што поточно значи ова Customs clearance completed? Чива царина е завршена? Ви благодарам Shipping To - Skopje Shipping From - SZ, China 2015-02-15, 2015-02-15, Acceptance, CHINA 2015-02-18, Export of international mail, China 2015-02-23, Processing, left China 2015-02-24, Import of international mail 2015-02-27, Handed to customs 2015-03-01, Customs clearance completed