Ги следам на 17track досега таму се се покажало најточно.. Постојано проверувам но нема апдејт од крајот на Ноември.. Не знам што е работата
Мене едната денес ми пристигна, чекај додека е дадениот рок за испорака, ако не ти пристигнат отвори диспјут. И јас таму гледам понекогаш. и мене за овие од 11.11 последно ми кажува кога ги пратија од таму. Но поради празниците и поради 11.11 има гужви, ама ќе пристигнат. Мене само една ми пристигна после 40 дена еве има веќе поминато, а имам уште 4 други што треба да стигнат.
Zdravo decki Sakam da si poracam nesto od Ali ekspres Dali zimat za dostava,I dali e sigurno deka ke stigne???? Kaazete vashi iskustva so Ali ekspres???
Зошто не ми покажува дека производот се следи? Го нарачав на 22 декември.И ми стаса порака дека успешно е плаќањето и ми одзема пари од картичката. Како можам да си ги вратам парите доколку производот не може да го добијам?
Како оди порачувањето од продавница? Повеќе продукти од продавница на еден селер. Односно, дали порачките се прават посебно или постои опција за повеќе да се направат во исто време? И дали кога се нарачуваат повеќе парчиња од одреден продукт кој се продава поединечно се плаќа за сите шипинг или само еднаш? Ова е нешто ново и непознато за мене, затоа прашањава се малце глупави.
За сите плаќаш шипинг доколку има, ако порачуваш помали работи пример накит селерот сам ќе ти ги пушти во иста пратка инаку се зависи до тежината. Ако порачуваш нешто поголемо нема да може заедно па ќе ти ги прати секое посебно.
Дечки дознав дека место да напишеш поштенски број 1000 кај адресата што е нели заеднички поштенски код за цело Скопје, можеш да напишеш на пример 1045 што е поштенски број за општина Аеродром и директно пакетот да ти стига на врата, а не она картончето па за да мораш да го подигаш од главната пошта. Што мислите вие за ова? Има ли врска или не?
Јас имам пишано 1000 кај поштенски број и до сега само два пати ми има стигнато картонче за да си подигнам од пошта, инаку се ми стигаат на врата пратките.
Мене почесто со картонче ама на крај краева тоа не е ни толку битно, барем да стигаат само праткиве. Еве уште чекам една од 11.11 и една од 20.11 која на tracking-от уште на 2 Декември ми пишуваше дека е стигната во Македонија. Месец дена е во Македонија и никако да стигне до кај мене.
Јас за другарка што ја пишував адресата вака ја пишував и директно на врата и стигна. (на нејзино барање, иначе претходно само 1000 пишував). Не знам дали ти стигна пратката од 11.11, ама предновогодишните нарачки (почнувајќи од Ноември) каснеа кај многумина, кај дел се откажаа.
Замисли дури денес ми стигнаа од 11.11. А после тоа имав една пратка нарачано на 29 Ноември и ми имаше стигнато пред Нова година. Некако ич ми нема логика, ама тоа е.
Ме интересира дали некој има порачано шминки од алиекспрес и како сте задоволно. Сакам да си нарачам ама па што ме удри филм незнам... дане се нафрлам брукички, дане ми се десе нешто хахаха
Имам јас порачано палета, многу се добро сенките пигментирани и додуша е квалитетна за тие пари. Е сега копија е ама нема врска, за нанесување малце потешко е бидејќи паѓа многу од сенката на лице ама има убав финиш
imam kupuvano i use kupuvam najcesto prsteni, lancinja, maski za telefon, nekoi takvi raboti i sum dosta zadovolna stigaat za maksimum 3 meseci (barem mene) ama valjda e i do toa sto naracuvas poso na internet gledam i nekoi so naracale fustani nekoi takvi stvari i im stignalo ili sosema nesto drugo ili ne bile isti i kvalitetot bil los taka da mozam da ti kazam pazi so kupuvas da ne se razocaras i ti, ama za vakvi dodatoci da gi kazam top e