Спојлер и јас исто си викав сиромавиот човек не заслужуваше вака, ама и тој со мувата на капата ке бил, битно филмот не требало вака да се одвива, овие турските серии имаат се само среќни сцени нема [/quote] Спојлер епа Ифет не го сака Али Иксан а љубовта кога не ти е возвратена нормално дека ќе се впуштиш во искушение кај друга и плус Јасемин има чувства спрема Али Иксан а Ифет неможе да го преболи Џемил и тоа ти е што се чудите и во нормалниот живот што го живееме има вакви случки
Спојлер ќе му се залепат едни хулигани со кола и ќе нема да го пуштат да помине и Џемил како Џемил ќе сака да ги претрка и ќе налета кола од спротивната страна и Џемил ќе излета право во вода а ќе бидат и двете деца и тоа на Бетул и Џемил и ќе ја бараат Елиф во водата ќе мислат дека се удавила 5 години ќе жалат за изгубеното девојче мислејќи дека е умрена и ненадејно се вселува еден со девојче по име Чичек во нивното мало и како ќе се одвиваат работите тоа девојче ќе испадне дека е на Ифет а инаку да нагласам тоа е ќерка на Aли Иксан
Еве ви слики Спојлер Ифет бремена Евее слики кога ке биде несреќата За жал ке го најдат само малиот ,синот на Бетул и Џемил
Ти си чекаш Ифет а Јас ги гледам епизодиве на youtube. На турски се до душа, ама тепам време Пушти си и ти, ако не ти се чека до понеделник.
хехехе чекам и тоа се чудам да не смениле термин на емитување без да се сетам дека е сабота и јас ги гледам на јутјуб со турски превод,го обозавам филмот
па имаше нешто како кратко резиме на она што се случило во првата сезона у саботата негде околу 19 часот и кажаа дека од понеделн ик почнува 2та сезона.Иначе да прашам од 19 часот почнува така?
затоа малце се збунив знам 2 сезона не беше во Турција ова канал 5 си го прави бидејќи 2та сезона имаше само 5 епизоди мислам во Турција а кај нас нема шанси по правило да е 2 сезона зошто има уште многу од филмов