одвај чекам да ја гледам денес ќе биде оваа епизода интересна за гледање може и свадбата ќе ја зафати денешнава епизода ако не ја скратат до толку
Серијата ми ја препорача сестра ми и од тогаш ја гледам, до сега многу ми се допаѓа.Некако реално ми делува не е како другите серии.Што ќе се случува понатаму знае некој?
драги гледачи од утре Џемил е официјален психопат бидејќи све ќе направи за да се упика во животот на Ифет па дури и во домот на Али Иксан ..... понатака не зборам
Па ќе го полудат човекот вештекиве,почнувајќи од сестра му, бившата вереница, керка му и Ифет А Џемил е приказна за себе !! Ја мавта Бетул и мајка му ,ги уценува овие кои го купија со пари да и направат ќеф на керката и наместо Ифет да му се одмазди тој и се одмаздува цело време. За мене за се е крива Ифет оти и после се ,на секое видување му прави муабет и придава сеуште големо значење во незиниот живот па дури и плаче по него како нетачна
аххахха леле џемил што ќе им прави на овие бетул и нејзините абе има да им црпи пари маста да им ја извади како господа ќе бидат со мајка му која дволичност ќе ја прави и на крај ќе и се упика на ќерката на аликсан џемил само вака ќе го опишам
Серијата беше предобра на почеток и доста различна ама сега некако станува напорна и психопатска се е измешано
серијава ме потсетува на бурни времиња ја остава заради друга а не сака она да биде со некој друг љубмора. иначе интересна ми е а џемил сакам само да го
Значит Ифетка се зеде со газда и, најпаметно и беше, а не Џемил, таа остана од него трудна, а Џемил,магла фати Од тоа што видов, инсерти
Го загледав и јас. Оваа Ифет ми има некој посебен шарм, а и момците нејзини не се лоши. Оној Џемил да ми падне некоја вечер мх, мх А и газдата би го задржала на некој период, плус кеш си има Не дека сум воодушевена од приказната ама го гледам.
одличен филм,кој не е како другите на кои од почеток му се знае крајот.многу комплициран и тажен филм со нетрпение ја чекам секоја наредна епизода..