Имам love-hate врска со брендов. Не ми се свиѓа ништо, ко од канта да ги собрале стварите па ги продаваат сега. Порано имаше интересни парчиња, сеа крш све.
Апсолутно се сложувам. И некако на синтетика удрија и они, порано бар имаа убави памучни работи.. сега што и да земеш, 2-3 пати переш и како преносени изгледаат. Евентуално детското уште се држи.
Одамна не сум бил во LC Waikiki и не знам сега каков е. Но порано често одев и наоѓав убави парчиња облека. Како бренд ми е ептен budget - friendly.
Zenski dali mozete da se snajdete vo Waikiki ramstor ili east gate vo posledno se mi e vo nekoj haos nemozam nisto da najdam ni broj ni soodvetno za sezona nekako mnogu mi e nikade izmesano Dali samo mene mi e taka ili imate i vie zabeleski?
Во Рамстор пред да го преместат беше убаво, секогаш средено. Откако го преместија и мене ми е хаос, се е некако неуредно распределено, расфрлано, не се ни трудам да гледам, како ќе влезам така ќе излезам.
И овде со цените малку забегаа. Претходно се наогаше поефтини парчиња посебно за деца, сега дупло им станаа цените а не дека се некој којзнае колкав квалитет ама со ниска цена поминуваа ама со овие цени јас не би влегувала веќе.
Баш ништо, јас најчесто за дете земав, на перење ептен се скратуваат, теснат ама ај си викав за по дома се добри ама со овие цени јок. А и хаосот воопшто не ми се допаѓа, буквално буричкано и фрлано по земја, ама ај за тоа не можам да ги обвинам вработените, тоа го правиме ние муштериите, за жал некои се многу некултурни и гледаат само да си завршат работа.
Во Waikiki се оди кога ќе отворат, затоа што поручек веќе се е измешано, исфрлено, не се криви вработените колку ние купувачите
Овде во Рамстор одам кога ќе отворат, рано, секогаш. Ич не им е убаво распределена робата, се е некако натуткано, непрегледно, ова за женскиот дел, машкиот и детскиот дел е подобро среден.
Не знам рамстор сега не сум била откако го преместија. Али во Битола кога ќе отворат се е средено после тоа на поручек веќе е се расфрлано