Дали знаете некоја добра алтернатива на фикс спрејот од Мac? Искрено доста скап е не знам дали вреди да се инвестира во него.
Хмм не сум пробала за туш, ама има финта при нанесување на сенките за да изгледаат ко по металик и поживи да се боите , прскаш од спрејот на четката па во сенката..исто и за хајлајтерот, да биде по впечатлив
Дефинитивно најдобри им се хајлајтерите на MAC од сите highend брендови, го земав мн скапо но пигментот е врв како мокар пигмент дава а не како флека и само прелива блеска и тоа мн силно
Фиксатор ти треба? Искрено , јас го користам за хидратација, пред да нанесам пудра на пример или ако сум нанела премногу пудра па да не изгледа cakey лицето.. фиксатор не е. Ако сакаш фиксатор, јас би ти го препорачала тој на urban decay
Женски продавам Мac Nc15 течна пудра, дали два пати пробана, и гратис кармин Mac Spirit 1500 ден. Инбокс ако има заинтересирани
Не баш, не се ништо посебно. Што е трагично уште и порачувам, кај и да е треба да ми стигне нова порачка
Богами и јас сум на два ума, од една страна сакам да купам ваков кармин, а од друга страна и на форумов и на интернет постојано читам дека не се ништо посебно. И така, сакам - не сакам е работава