Ливинг на мозила сум, некако не можам да го прифатам Хром, се врзувам јас за се, како да ја напуштам мозилава?
Значи појма немам како ги сочував тие сетовите предходно како слики Иначе еве мој нов сет! Благодарејќи на вас девојки повторно ми се појави желба за Polyvore хахаха Малце, многу обичен но нема везе .... http://www.polyvore.com/paris_style/set?id=28524761
Сеси дури сега видов. Горе имаш букмаркс бар на мозилата? Не ја користам јас во моментов и не знам дали стои под дифолт. Ако не стои, намести во прилагодувањата. И само влечи го тој линкот кај букмарксите. Читам сега и гледам дека не е јасно, ама ич не ме бива за објаснување
http://www.polyvore.com/love_you_just_way_are/set?id=28538157 Еве влегов во еден натпревар па да видиме што ќе биде...
Секси, многу едноставни некако ги правиш и повеќе се задржуваш на позадината отколку на алиштата, барем оково мое (со наочара) така виде А и на неколку забележав дека немаш чевли ставено.
Девојки,се зачленив и јас само што и незнам баш како функционира сајтов,па ако сакате додадете ме никот ми е Aurora A
Честитки до сите феминки кои си земаа место на натпреварот на багуфче И да прашам, кога сме кај натпревариве, како се бира победник? Оној кој има најмногу лајкови или пак модераторот на групата си бира? п.с. моето најново
^^^ Честитки и од мене за сите што победија кај мене на натпревар.Сега имам нов,за чевли за полна пета,па ако имате такви сетови учествувајте Да ти одговорам на прашањето,модераторот на групата си бира победник
A каде можат да видат резултати од тие натпревари на Поливор Еве да речеме и јас да НЕ сум победник, може ли да видам кои победиле и да ги видам нивните сетови...
Секој сет што си го дала на натпревар има најдоле кога ќе скролаш од десно на кои натпревари учествувал. Си кликаш на линкот и ти го отвара натпреварот. Ако е веќе завршен ти ги дава победниците Иначе освен модераторите има и опција да одлучат членовите на групата со гласање. Секој модератор кога си отвара натпревар одлучува дали тој ќе гласа само или членови, дали да трае 3 дена, 7 дена, недела или 2, потоа има и други опции и тоа дали дда е само нов сет направен откако ќе е отворен натпреварот или може и стари. итн Мене ме нервира искрено кога ќе видам 1 нов челн 10 групи отворил. Обично најдобрите групи ги имаат членовите кои што со години се активни. Зашто има нови членови кои месец два интересно им е после ќе го заборават поливоре, па има и натпревари кои и после година дена не се прогласени победниците. Затоа и често на новите членови групите тешко се полнат со членови, од таа причина. Треба малце да се стекне репутација па потоа со групите. И да честитки на победниците од групата на багуфче јас сум 5то место мислам
А ќе сака да ми каже некој каде да ги најдам тие натпревари што ги почнувате вие, или некои останати членови? јас ги најдов само оние....незнам како да ги кажам, официјални во explore од десна страна што ми се појавуаат, моментално има само еден Walk into Spring with Leifsdottir. Поинтересно ми е така за натпревари, не дека се надевам на нешто, туку има тема, и на некој начин поради тоа е предизвик п.с тоа одлучување со лајкови не е фер некои си имат еден куп пријателки и си кликаат меѓу себе.....е така, си се пожалив
Кое одлучување со лајкови не те сватив ? Иначе за да учествуваш во натпревари треба да се пријавуваш во групи, секоја група речиси си има натпреварување. Значи примај ги тие инвитејшн за групи и зачленувај се. Потоа во експлоре нели има официјални натпревари. Всушност над натпреварите стои contest.Кликаш на него и ти отвара од лево Contests from Polyvore, а од десно Contests from My Groups (како табови). Е таму секој ден ќе си кликаш и редоследно ти ги има натпреварите. Значи во зависност од отварањето. A еве ви илјадници групи http://www.polyvore.com/cgi/search.groups?query=groups