Не стига кодот кај сите, очигледно имаат некој проблем. Нема кај мене конкретно ни во spam ни во junk. А го отупеа претходно со маилови.
Сега Блек дејс има а тие производи што ми се нарачани ,некои сега се со попуст.А јас ке си платам полна ценатоа е
Здраво, прв пат ја отварам страната па ме интересираат некои работи. Пред да се отвори имав испратено маил за да добијам 15% попуст кога ќе се отвори но ништо немам на маил. Се логирав и повторно маил никаков не добив. Ме интересира дали треба се уште да чекам некаков код? И ме интересира за каргото дали се плаќа? Ако се плаќа колку пари се плаќа бидејќи некаде прочитав дека не се плаќа. И за колку време треба да пристигне?
Ни кај мене не стигна кодот,кај некого стига кај некого не,иначе провери во спам да не случајно ти испратиле.Иначе доставата над 900 денари е бесплатна,под 900 мислам дека е 350 ден така пишуваше,за пратката пишува за 20 дена од прилика дека ке стигне
но за артикли на попуст плаќаш карго.. Зависно колку е попустот, како ќе е поисплатливо. Но, многу се чека за достава, од кај ги носат пратките?
Да имав и на редовна цена неколку..затоа не приметив во право си,не израчунсав дека важи тоа само за производи на редовна цена .Пишува дека ги носи Milsped тоа карго мене не мие познато
Искрено како за роба од Синсеј претерале со каргото,350 денари е стварно многу со оглед на тоа дека насекаде има продавници.Ем ќе чекам барем 2 недели ем 350 да платам
Нели. Вчера баш поминав, листев онлајн што има. Можам да речам дека пола и повеќе производи им се со крш квалитет. Едно парче асално само најдов (зборувам за облека).
Све сте искупиле дур јас отворам Во продавниците ретко наоѓам нешто, мислев вака ќе е полесно ама јок :/
Сега звонев во call centar na Sinsay да прашам за статусот на нарачката бидејќи сајтот за следење не функционира нешто. Ми кажа дека нарачките ги праќаат од Романија и затоа толку се чекало и дека одкога ќе влезе робата во Македонија ќе сме можеле да следиме.