Има опција за плаќање про достава? Ако не се лажам претходните пратки така ми биле, сега не ми дава таква можност.
Денес бев. Не се исплати ни тему, ни пепко. За 1000 ден купив огромна кеса. Блузи за децата по 29,59 и 99 ден. Комплети за бебе по 129 ден. Сет две зимни дебели блузи 129, детаки чорапи 5 пара 29 ден. За дома организери по 59 ден. Кошулка за мене 299 ден..
Избрав опција за достава до продавница, не ми се плаќаше достава до дома 359 денари (WTF!!!). Дали ќе добијам некакво известување ко ќе стигне?
Ќе добиеш емаил кога ќе биде спремна за превземање. Рачунај од рокот што е пишан уште 5-6 дена плус. Бар кај мене беше така
Кога плаќав на сајт добив едни датуми за достава, кога веќе платив датумите се поместија неколку дена, потоа добив одговор дека рокот за испорака бил 16 дена од испраќање на пратката од магацин. Тоа никаде не беше наведено додека нарачував и го сметам за голема измама и манипулација на потрошувачи. Рокот за чекање е предолг за веќе платена нарачка. Никогаш повеќе ни онлајн ни физички.
Се согласувам дека е баш манипулација. Додека нарачуваш да те излажат краток е рокот, после само одложуваат. И на тие 16 дена од праќање, додаваат уште 3+. Им пишав за ова на вацап, ама џабе ич не им е гајле. Веднаш во друго те убедуваат.
Искуство со обувки од синсеј? Едни патики ми влегоа в око, евтини се, ама па не ми се фрлаат пари за едно носење.
Ако се класични рамни, не би ти препорачала бидејќи не се баш удобни и може да им излезат влошките. Старките се океј. Ако сакаш рамни, Ваикики има подобри опции. Оние чанки моделите и оние со мала платформа се поудобни и поиздржливи. Вакви утепувам од носење и сум презадоволна.