Skopje City Mall

Дискусија во 'Мода и стил' започната од cvetce93, 23 август 2012.

1. Candid

Candid Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    489
    И мене ме интересира, ако може некој да каже дали ги има навистина во Бершка?

2. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    Само да знаете, во Манго дошла новата колекција. Мајка ми била пред некој ден, фини работи има :)

На senza.parole, mirandaa и joy1 им се допаѓа ова.
  3. nikita135

nikita135 Активен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    8
    Devojki mili :)
    Jas sum tuka nova i sakam da ve prasam dali seuste moze da se najde nesto ubavo na popust ili e se isprodadeno? Me interesiraat prodavnicite kako Bershka, ZARA, MANGO, Pull and Bear, Stradivarius I PARFOIS.. Odnapred vi blagodaram :*

4. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    :inlove:
    Se nadevam i vo dr prodavnici donele nova kolekcija.

@nikita135 Ne sum bila jas skoro,no nekoi moi poznanici bile denovive i kazuvaa deka ima seuste ponesto ubavo,a na popust.No ne mn.izbor.Primer jakni ubavi ima seuste,farmerki,tasni,dzempercinja..Bas vo tie prodavnici ti sto go spomna. No so brojcinja se ograniceni,ili pregolemi ostanale ili pak premali xs,s.

5. nikita135

nikita135 Активен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    8
    ti blagodaram @mirandaa .. se nadevam deka kje najdam nesto :):*

На mirandaa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Јас денес бев, најголем попуст и избор има во Бершка! Џемпери од 600 денари нагоре, хеланки од оние дебелите како панталони се по 400 денари, кошулки, маички по 500-700 денари. Јакни има до 2000. Обувки, чизмички кратки и убави има до 1500 денари, и ташните им се на попуст до кај 1000 денари се.
    Страдивариус се катастрофа невидена, се што им беше на попуст сега им е ко нова колекција со високи цени. Претходниот пат тоа го приметив со сакоата кои беа по 1400 па магично се претворија во нова колекција со цена од 2500, а денес со сукњичките, значи ја имам дома истата ја купив 600 денари пред нова година, сега е 999 како нова колекција :@ Џемперите им се по 1000 најефтините.
    Пул енд Беар многу слабо, повеќе летна гардероба имаат извадено на попуст, некои прозирни апрталчиња најчесто, џемперите им се уште скапи, јас еве незнам може заостаната сум ама 1500 денари за џемперче најобично попуст ли е? :|
    Манго веќе нема ништо на попуст, се е нова колекција со прилично високи цени. Освен некои јакни ама од 7000 на 5000 намалени.
    Во Зара не ни влегов, никогаш не ни влегувам затоа што е огин скапо и кога има таканаречен попуст. Не ми се исплати кај нас да купувам од Зара едноставно, ко да сум купила којзнае што.
    Парфоис имаат ок попуст, повеќето ташни се на 50% попуст но имаат и нова колекција. И нив не им ја сфаќам логиката, чантите што се на попуст се по 1400-1800 денари, а тие од новата колекција се по 2000. Па ако некоја ми се засвиѓа за 200 денари ли ќе се мислам меѓу тие од минатата сезона и овие од новата?
    Да, они битно пишале 50% ама тоа важи за 2-3 ташни низ цела продавница. Има убави ташни да меѓутоа од 1500 денари па нагоре се.
    Суите Бланко исто така имаше намаление, не е тоа тоа пак ама се наоѓа по нешто убаво на попуст. Имаат и ташни од 1000 денари ангоре ептен убави.
    Во Воман СИкрет за долна облека има попуст исто така, градниците им се од 800 денари нагоре. Супер цена, а се доста квалитетни. :)
    Теранова и Калиопе стандард распродажни со ниски цени, ЊуЈоркер го прескокнав, ја мразам продавницава едноставно незнам зошто... :rofl:

На ivancekitty, b.o.n.i, senza.parole и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Pinafan

Pinafan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    36
    Златен Солун!Да најдам прилика да оди некоја агенција специјално до Космос и не се мислам.
    Инаку купување тука во Скопјево од мене веќе никогаш.:tmi:
    Што и да прочитам маде ин туркеј.
    Блуза адидас во Спорт Вижн 5500 денари.Маде ин туркеј.Епа викам 5500 за турски адидас.Не фала.:shake:
    Едни патики барам веќе 1 година на адидас.И тоа не некои специјални туку класик модел.Чекајќи ги да стигнат останав бос.:@

Туку и јас не ги разбирам нашиве агенции.Кои и да ги прашам стојат во градот по 4-5 саати.
    И после по 4-5 саати во Космос.Зашто не одат директно во Космос незнам.
    Едноставно се губи цел ден за работа која може да се заврши за 8-10 часа.

А кого и да прашам од пријателиве на никој не му се оди.Имало и овде работи.Незнам што им е на луѓево.Толку ли е криза или пак не им се излегува од овој рај наш на планетава незнам.

Па и истите работи да ги има,барем еднаш годишно ќе одам да се прошетам малку.Не е крај света.Ене каде е.
    Ништо собирам пари за новото(половно)ауто кое би требало да биде месецов.Ќе си земам зелен картон и меѓународна и секоја втора недела ќе си одам натаму,бидејќи овде ретко да има нешто убаво.

Само во една продавница кај нас сум сигурен дека Италијанска роба плаќам и истата ја добивам.Ова другото ми е се несигурно.

Последна измена: 28 јануари 2015
  8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Има автобуси што одат до Космос, само треба да најдеш, прашај во Бисер пром. И по оние странине како гроупер.мк гледај даваат некои понуди по 800 денари.

9. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Попустот трае до 01 февруари?

10. melena

melena Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    и јас сакав да прашам дали е до утре попустот? ;)

На Sfera му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Девојки беше некоја од вас денес/вчера да ни каже дали е веќе завршен попустот?

12. Butterfly.girl5

Butterfly.girl5 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    123
    @Sfera Вчера бев јас, имаше уште попуст, но нормално и нова колекција. јас мислам дека ќе има уште попуст, имаше многу останати парчиња од од оние на попуст... избор и бројчиња не очекувајте многу, но кој има среќа, ќе си најде :)

13. Swits345

Swits345 Нов член

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Хајј, ќе може ли некој да ми каже како се движат цените во Bo Bowling кугланата? :D:hug:

14. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.070
    Допаѓања:
    328.500
    image.jpg

Ве молам ако може некој кога ке оди во страдивариус да ги ѕирне панталоните.Дали се тесен или широк модел и каков е материјалот,се плашам да не фаќа влакна.Тенкју

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    леле жива катастрофа во сити мол ..вчера бев со намера да си земам треенрки патики адидас или нике јас не видов ниту една продавница за спортска опрема (ај само една ама немаше ништо )дали јас не ги видов или стврно нема во толкав центар ....исто и за другите имапе намаление на летната гардероба од лани....е само во мотиви бев и таму од новата колеција си купив комплет фармерки и палто за пролет....некој да не знае во рамстор или гтц како стојат со спортските продавници....

16. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    спортските продавници во сити мол се на трети кат карши делот за јадење.. во рамстор има една или две на втор спрат, а во гтц ги имаш ептен повеќе исто на втор спрат, има тука одма до евроазија а има и подоле од другата страна. :)

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.
  17. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  18. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    дали работи во недела сити мол ?

19. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    2.039
    Допаѓања:
    10.444
    Секој ден работат продавниците до 22:00

Некој бил во последно време да ми потврди дали ги имаат донесено сандаливе во Бершка?

И прстениве, се заљубив во тој средниот.

На b.u.tt.e.r.F.L.Y, mims-89, simoncelicius и 2 други им се допаѓа ова.
  20. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.757
    i jas gi cekam sandalive :inlove:
    Jas bev denes vo cm,preku den i gi nemase seuste sandalive,a prstenive gi zabelezav,gi imase.

На joy1 и Giovanna им се допаѓа ова.