Скоро се завршени.Јас во сабота бев и има нови колекции во Зара,Бершка,Манго,Масимо дути..скоро секаде. Во теранова има попуст на партали,рамбковки и слично.Исто и во калиопе.Се натрупано на куп. Вомен сикрет,екстрим интимо исто имаа нови раб. Котон имаше попуст и по некој дукан за чевли нешто што останало.
Се што е останато се пребрани работи. Попустот почна уште почетокот на Јули, така да доста касниш. Но, разгледај, може ќе најдеш нешто убаво од она што останало
Мнг брзо ја затворија летната сезона некако. Мене ми требат купачи, другата недела одам на одмор. Ќе најдам ли негде? сакам црни бикини...
Девојки, ми треба онлајн каталог од Lc Waikiki, еден што најдов го разгледав, но тој е за друга држава и ништо од тоа што се наоѓа во тој каталог го нема тука кај нас. Ако сте забележале пратете линк. Благодарам однапред.
Женски кај може да најдам ценовник за штандот со пуканки, сокови, чоколадца која цена се движат во CIneplexx зборам. На сајтот не можам да најдам или па не се снаоѓам баш. Ако има некоја што е запознаена со цените нека ми каже отприлика колку се движат за да знам.
@mirandaa тебе те означив бидејки си често во сити мол. Ги барам чизмите од Пул енд Беар Денес од Гв дојдов за нив и ги немаше Ако стигнат извести ме Или било кој друг ако ги види пишете плс
И јас кога бев пред некој ден ги немаше, а сакав и јас да ги пробам. Многу добро изгледаат. Важи, договорено. Ќе те известам штом ги видам. Сега претежно ги имаа оние кратките до глужд.
Се јавив денес во пул енд беар.Оваа и наредната недела нема да ги добиваат тек потоа ми рекоа да проверам.
Ke te izvestam i jas stom ke gi zabelezam. I jas gi sakam istite.Se nadevam i udobni ke se. Inaku @delevingne ,popusti vo vistinski smisol, od 40% pa nagore, nema. No imase ponesto minimalno, 10-20% na odredeni novi artikli niz prodavnicite.
Девојки насекаде барам но никаде неможам да најдам едни трењерки во кои сум зањубена.Многу ги сакам оние што горниот дел им е широк а под колениците тесен.Ве молам помогнетеми ако знаете каде можам да ги најдам затоа што кај нас ги нема