Многу ми се допаѓа трговскиот центар.Понудата на продавниците,услугата на вработените.А и цените не им се нешто сккапи.
Го искористив ноќниот шопинг кој беше минатиот викенд и се подновив. Прв пат наидов на квалитетни хеланки кои ги платив поефтино од нивната стандардна цена. Дефинитивно треба да ги искористувам ваквите понуди почесто.
Ne sum bila vo city mall od poodamna, pa nekoj sto bil sega denovive dali gi zabelezal ovie dve jakni vo Zara? Edna od niv dve barem...
Леле жити се кои попусти, насекаде стои 20% 30% 50% попуст а цените си стојат исти. Влегов кај што најчесто влегувам, Зара, Бершка, Манго, Страдивариус и pull and bear и цените се како и секогаш кога нема попуст. А што е најчудно сите излегуваат од продавници со огромни кеси.
Јас вчера бев, немаше попусти, чисто да разгледам што има. Ништо не успеав да си најдам, донеле сегде новогодишни работи, се е црно, кратко, со светки. Од постарите работи, сите поубави беа продадени, ништо не купив. А да, и само поздрав до продавачката во стадивариус од пред некој ден. Одам на каса да прашам дали има една марама што ја имаше на апликацијата и таа ми вика: Ја нисам одавде.
Цените со попуст се пресметуваат на каса . Во Зара има 20% на јакни, џемпери, сукњи и маици, а во Манго на се. И викендов мислам дека трае попустот, за сите што не стигнаа денес.
Дали знаете кога и дали ќе има поголем попуст сега пред Нова Година во City Mall? Лани знам дека имаше баш кога залади и се беше на 50/60/70 % попуст.
Баш во Зара фатив кратка ( top crop) маичка, најобична, тенка, по кратки ракави, и цена 1000, со попуст пак доаѓа изгор скапа. Како и да е не е баш некој попуст.
Тоа се слагам. Зара во принцип си е скапа и освен ако не е на 80% за нас никогаш нема да биде ефтина. Али јас те сфатив дека мислеше дека цените се со попуст. 200 денари се ништо да, али за јакна пример се исплати. Ако е 7.000 и да е намалена на 5.600 па и не е така лошо.
Хахаха, ја само во Космо отидов да видам за мене и за брат ми до Бата, имаше некој попуст на чизми 25-50%, ама мал беше изборот и ништо не ми фати око, плус ме фаќа сафра на толкави гужви и си излегов. Знаев дека на крај ќе отидам за кркање горе. Тооаа ее
Девојки можеби некоја од вас забележала дали ја има бундава во Пулл&Беар? Ај ќе замолам некоја од вас ако деновиве оди во Сити Мол, ако не и е тешко да провери. Според нивниот сајт ја нема http://www.pullandbear.com/mk/en/new-products/new-products-c29031.html#/100162001/FAUX FUR COAT