Еј, Orsay во Скопје, баш ме израдува. Супер се Оrsay, слични цени како Зара, Страдивариус, има убави работи и стварно се квалитетни.
Некој ако бил пред извесно време во Страдивариус дали ги забележал бомбер џакетчињава?... Ги гледав уште пред месец два и не си купив :/ и незнам дали сеуште ги има, а планирам другата недела да одам
Дали ради протестиве што се,можам до сити мал да стигнам? Или џабе ќе одам? Безбедно е? И дали е блокирано
Пази да не се заразиш од провинцијалците,нежен ми стоиш. Деновиве ќе одам за Скопје,па директ Страдивариус ако имам среќа да не се испродадени сеуште сандалите кои толку ги изнагледав а не ги купив,да ме прашаш зошто ни јас не знам.Инаку пред некое време кога бев во Сити Мол,многу работи од Теранова си купив,а и не беа скапи.Чудна работа,некогаш без пари да ми нудат нешто немам што да земам,а последниот пат имаше толку многу убави пролетни работи.
Дали во Зара менуваат еден производ за друг? Земав една ташна за подарок ама сакам да ја заменам за друг производ во тој износ. Знам дека во LC Waikiki дозволена е замена во период од 30 дена.
До кога траат попустите во City Mall, слушнав пред малку на радио, а викендов баш планирав до Скопје да наминам, има некој информација?