Планирам да идам тука крајот на август, поточно 20ти.Е сеа ме интересира дали има попусти, за обични блузиња по куси ракави, нешто летно/пролетно за на училиште.Ете и со подолги ракави нека бидат сеедно.Дали ќе начекам попусти или изгор ќе бидат цените оти ми кажаа есенска роба дека имало тогаш? Е исто имам можност да идам сеа на 6ти, дознав од едни си купиле преубав есенски капут за 1500 од зара.Дали има сеа попуст на така по есенско нешто, или пак да чекам до 20ти?
Вчера бев до Сити Мол,има доста попусти,и на нешто есенско и на летно Фармерки,панталони,имаш од 700-1300 ден се движат За после 20 ти незнам дали би имало некои поголеми попусти,пошто најверојатно би почнале со нова гардероба
Jas vo zara bev pred 10 dena Skoro se bese od novata kolekcija Pantaloni od 1600 nagore Tasni od 2500 nagore Imase nesto sitno od maici ostanato i toa e se
Ова со капутот ми беше дека имало попусти, не ми требаат капути или пантолони мене. Единствено некои блузиња со кратки или три/четврти ракави за на школо.Се надевам дека ќе најдам нешто.
Колку е реален роденденскиов попуст? Прочитав во Зара до 40 % на одредени артикли. Дали вреди да доаѓам незнам.
влегувам во сити мол, искачам чат пат по кафичите, нешто на попуст можам да купам, некогаш одам во синеплекс ако има добар филм најчесто во вторник најефтино е
http://shop.mango.com/MK/p0/woman/c...?id=73085563_99&n=1&s=prendas.vestidosprendas Дали го имате видено фустанов во манго?
Дечки во недела сакам да идам во cineplexx. Кажете ми моржам таму да си купам карта за филмот пред да влезам или мора од интернет?
У принцип Сити мол секогаш работи и не затвара за празници. Бидејќи тоа е мол и не може да затвори и секоја продавница си е одговорна сама за себе. Но кога сум во Скопје, секој втор ден сум таму и никогаш не сум видел нешто да е затворено таму. Е сеа специјално ако идеш од друг град, најдобро да се јавиш таму и да си прашаш