Денес не бараа на никој.. @elimkd Јас во Турција не идам само на шопинг, шопингот е плус. Друго кои се не реални споредби? Во Косово ги има буквално истите брендови како и тука. Дури и многу повеќе, како Rossman, Nyx.. Нивните продавници “се по 1€“ се тука “се по 99 ден”. Тоа е 40 ден разлика од ист производ. Отиди во Алби мал и спореди го со Сити мал на пример За прашањето на членката зборам од искуство, во Турција идам на секои 4-5месеци, а Косово на секои десет дена.
Во автобус не се бараат сертификати, а таму е најризично, пошто мал простор, сите ти дишат в лице. Меркиве се... Глупости, во најмала рака.
Chika cafe Пред молот има направено како амфитеатар, таму можат да се одржуваат настани, така да не се секирај толку...
Тој па тој... Брзо да го обезбеди син му со менаџерско функцииче. А да не одиш воопшто? Прележана си? Знаеш колку гужва имаше вчера, игла да пуштиш немаше каде да падне. Не оди зошто постои можност за реинфекција или добивање сезонски грип.
12ka Епа кога има овци за стрижење Татко му лик во заминување, ама преку синот лик во враќање на менаџерска позиција. Може па помладиов потрезвено, покултурно ќе стопанусува и менаџира со парите за разлика од татицаАј ќе видиме колку ќе му трае кафичот и менаџерската позиција
Не, дури и без сертификати ги пуштаа Де Факто да, Mango kids не сум сигурна, обично Mango видов само Да
Во Приштина има молови, а Феризај има бутици аутлети маркети .. Ем до Феризај за 40мин стигаме. И баш ме чуди зошто кај нив секогаш има лекови кои кај нас ги нема?