како ништо кога викт дека ти треба сертификат јас пошо не сум вакцинирана дали че може да се влезе со негативен
Bev mn guzva imase ne e nesto no mi se svigja Kiko sto go donesoa si kupiv maskara i lak ali top se i 2 mi se pogodija .
Pa nekoi se skapi nekoi ne ali toa so go kupiv vredi maskarata 380 ja plativ lakot za nokti 170 ali vredat pak kje si kupam od istite slucajno da ne snema hhh
Не видов наназад дали е пишано.. ме интересира дали пример Зара е повеќе снабдена отколку во Сити Мол?
Не. Истата роба е во двете продавници со тоа што во East Gate има посебна продавница Zara Home. Лично мене, продавницата на Zara во Сити мол повеќе ми се допаѓа, попрегледна ми е некако, како посветла, по организирана. Во East Gate не можам да се снајдам (можи дека ново) но тука е делот за мажи, за деца а делот за парфеми е далеку поскромен од Сити мол (барем за сега). Исто така и продавниците на Ваикики и Бершка ми се далеку подобри во Сити мол. Во Ваикики нема доволно воздух, целата роба е неуредно наместена, пренартупано е, а продавницата на Бершка не е завршена, внатре е груба обработка, буквално само малтар има по стубовите и е многу ладно.
Не знам, можеби таква им е замислата. Но јас кога бев се гледаше електричната инсталација и оние гркланите црвени/портокалови за кабли за струја што се, висеа од сите страни.
Zdravo, da ve prasam, za maloletni potrebno li e test ili vakcinacija ili moze slobodno da se vleze? Vi blagodaram odnapred na odgovorot. Isto sakam da prasam, za pes da se odi od trgovskiot da receme nekade do centarot daleku li e ili? Zatoa sto pisuva deka e na 5 min od centarot pa sakam nekoj da mi go potvrdi toa.
Брат ми е малолетен, не му барале ништо, слободно си влегол. Па сега баш 5минути не е пешки од центар, но блиску е, од каде точно ќе тргнуваш? Ама преку битпазар или преку железничка одма си тука, некои 15минути одење.