Survivor 2022

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од The Saturdays, 10 април 2022.

1. Alessandr0

Alessandr0 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2022
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    214
    Невена - царица... кралица... секоја чест! Дефинитивно ми беше најомилена и искрено ми е криво што таков натпреварувач не беше од првиот ден, туку отпосле се приклучи.... дефинитивно покажа како се игра со срце! Алал вера уште еднаш им покажа и на женските, а особено на машките!

На sj *O* и Stayy W им се допаѓа ова.
  2. Love 83

Love 83 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2019
    Пораки:
    1.589
    Допаѓања:
    31.696
    И јас не разбрав зашто плачеше ама изгледа виде дека повеќето го подржуваат Горан

На sj *O*, Milobebence и Anie93 им се допаѓа ова.
  3. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.102
    Допаѓања:
    14.976
    Заслужено и Невена иако не ми се допадна како човек :)

4. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.470
    Допаѓања:
    4.257
    Невена губеше од Наџа, Горан ги носеше на грб цело време и она победува??! Глупости!

Гоги е за мене победник!

На christinnn, Stayy W и Anie93 им се допаѓа ова.
  5. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.577
    Допаѓања:
    106.618
    И јас мислам така но ете успеа се запиша во историјата како прва жена победник во survivor

На sj *O* и Love 83 им се допаѓа ова.
  6. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.961
    Допаѓања:
    13.679
    Глупости. Горан е најдобар. И воопшто не ми се допаѓа прогласување победник на овој начин. Со гласање е многу подобро, како што беше претходните години.

На Anie93 и Miss666 им се допаѓа ова.
  7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Оти?

8. butterflu

butterflu Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    568
    Zasluzena pobeda Stefan i Nevena
    Bravooo

На sj *O*, Stayy W и Adi888 им се допаѓа ова.
  9. Alessandr0

Alessandr0 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2022
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    214
    Со гласање не е реално. Дури тогаш ќе победи некој/а што врска нема. Вака барем изиграа до крај. Видовме во полуфиналето какви глупости се прават. Сите си прават лица, сојузи и слично. Ако гледаме така, кога беа номинациите... сите беа против Горан и го изгласаа во дуел... и ако не победеше многу порано ќе испаднеше... вака барем играат за себе и стигнаа до крај, што искрено сметам дека требаше многу порано да почнат со индивидуални игри.

На TheGoldenPeach, warrior, sj *O* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.102
    Допаѓања:
    14.976
    Зошто правеше женски клан и не беше искрена, зборуваше зад грб, тоа и вчера сама си призна

На Miss666 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Alessandr0

Alessandr0 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2022
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    214
    Таа беше реална, си призна на прашањето на Томислав (мислам дека од него беше) и тоа еднаш го направила за Горан (токму затоа е добро победникот да се одлучи вака по пат на игри) отколку на гласање (пошто еве видовме што му спремаа на Горан тогаш и го пратија во дуел со натпреварувач/ка (не се сеќавам кој беше) од црвените. Секако, не се оправдува фактот што го направила тоа, ама сепак призна, реална, искрена, и тоа Томислав го ценеше доста позитивно и затоа ја гласаше да влезе во финалето.

На sj *O* и Adi888 им се допаѓа ова.
  12. Ambitious

Ambitious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2015
    Пораки:
    1.138
    Допаѓања:
    11.772
    Ама убаво кажа и Руби. Таа барем си призна, другите се прават цвеќиња, а реално сите се исти.

На warrior, sj *O* и Anie93 им се допаѓа ова.
  13. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.755
    Допаѓања:
    21.441
    Како бе Гоги не победи? Јес да Невена беше најјака од женските, ама тој убедливо ги носеше цело време на грб плавите, нонстоп беа во дефицит со машки натпреварувачи, беше каде каде подобар од Руби.

Значи аман.|(|(|(

На Miss666 и Ambitious им се допаѓа ова.
  14. Love 83

Love 83 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2019
    Пораки:
    1.589
    Допаѓања:
    31.696
    Како и да е,браво.
    Кој и да победеше од сите четворица во финале,реално сите заслужено беа таму.
    Сега од како заврши многу работи ќе излезат на виделина што претходно не се "гледаа".

Само наградава некако ептен мала.
    Јас разбрав дека по 15000 ќе земе секој победник.
    Освен нели ако имаат плус и некој дневен буџет што го добива секој од нив.

На warrior, sj *O* и Milobebence им се допаѓа ова.
  15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Од авион се гледа дека кланот против Горан беше од Сумеја, али карма ис а бич,на Сумеја дупло му се врати од то шо го планираше за Горан.

На sj *O*, Milobebence и Anie93 им се допаѓа ова.
  16. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.194
    Само јас не сум воодушевена од победава на Невена…?! :?:
    Супер ми е што победи жена еднаш, прв пат, ама баш Невена не. Имаше подобри такмичарки и реално, од овие двајца Горан повеќе заслужуваше. Ама тоа е што е.
    За Стефан немам коментар, од секој аспект заслужено. Топ такмичар, и како човек, личност и од аспект на физичка спремност. Алал.

На Love 83, Milobebence, Adi888 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.185
    Допаѓања:
    3.306
    Искрено навивав за Горан воглавно преку целото шоу, меѓутоа кога видов како Невена игра против него, алал да ѝ е:bow::clap:
    Заслужено победи и испиша рекорд :cash::muscle:
    За Стефан ми беше очекувано во секој случај :l:
    А велико вече...кој од кој по-дволичен, подмолен. Сѐ се виде сега и допрва ќе си ги разгледаат меѓучовечките односи по финалето.

На Alessandr0, Stayy W и Milobebence им се допаѓа ова.
  18. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.194
    Шо има да разгледуваат? Не ни мораат да се видат уште еднаш во животот. Никој не оди на Сарвајвер за најдобри другари да бара, сите одат за пари (иако премалку годинава).
    Чича мича готова прича.
    Можда некој ќе остане во контакт со некого ама дека треба да се објаснуваат кој што како зошто, ич не треба.

На sj *O*, warrior и Milobebence им се допаѓа ова.
  19. warrior

warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    494
    Мене ми е искрено мило шо победија Стефан и Невена. Јас повеќе навивав за Горан, ама искрено прав победник треба да биде способен на секаков терен, а тоа го покажаа победниците. Ќе ми беше помило Горан да победеше ама ете Невена се покажа подобра и тоа е тоа. Баш на крајот сите четворица беа најспособни и баш е тоа топ.
    Пак ке повторам не ми се допаѓа што има два водители и по еден победник од племе. И што во различно време се емитуват во Србија и Хрватска. И што терените беа скоро идентични 95 проценти од времето.
    Ако не знаеш да маваш или рамнотежа тоа е. Плус со наградите изгледа повече пари потрошиле па сега главната награда малку им стои н многу луѓе.
    И поголема глупост со Велико Смече немаше. Некој ќе си направи клан и ти способен неспособен ќе си излезеш. Дали биле платени да кажат некои работи или прашат не знам. Ама подобро да си ќутеа.
    Да гласаше публиката Наџа ќе победеше. И Горан.
    Се надевам другата сезона ќе биде подобра и стварно не морат да стват ,,славни" личности или толку големи награди. Сакаме да видиме како јадат црви, дека не се на одмор и повеќе од островот снимки. Не знаевме многу работи оти не ни ги покажаа.
    Како и да е заврши и не морам сега на тоа да трошам време.
    Гледајте Survivor во другите држави на јутуб. Не малку лошо ми падна ќе си полежам додека моето племе ќе се бори за мене ама јас пак ќе гласам за кој сакам. Не е фер воопшто.

Последна измена: 6 јуни 2022
    На Gosh, sj *O*, Alessandr0 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Alessandr0

Alessandr0 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2022
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    214
    Точно, сезонава многу малку работи прикажуваа од самите племиња - како го поминуваат денот, што јадат, како готват храна... даваа само инсерти и многу малку. Затоа, мислам дека требаше да го прикажуваат во два термини. Преку ден да даваат само од островот од племињата како го поминуваат денот, додека пак во вечерниот термин да бидат игрите.

На warrior и sj *O* им се допаѓа ова.