Дали и колку се зголемува платата ? Ако е околу 40 илјади почетна, дали се стига до 50-60 илјади за по некоја година или тешко ?
Здраво,здраводали некој бил скоро на интервју (Битола) и колку долго чекал повик за интервју после пратено CV?
Јас сакам да апликацирам за medical coder или biller, но нема активни огласи, гледам има само за CS и тоа со шпански јазик... Месеци уназад сум гледала разни огласи од нив. Што се случува сега?
Како вработена во Таск Форце со се сложувам со постов подолу....мизерија од менаџмент. Работата и не е така лоша, но менаџментов ужас, многу ниско ниво на менаџирање да не речам "простотилук" па и да ти кројат судбина...страшно!!!
Во логистика можеш да идеш само трета смена 4 дена по ред по 10 часа и со празници и недели можеш да достигнеш до 50k.
dali ima nekoj so raboti vo customer care da mi pise poraka, interesira me nesto za toj specific client training
Не ме таггирајте не сум веќе таму одамна. Следете на. Web страната. Јас што имав да кажам, кажав. Останатото е ваше.