Јас нарачав џемпери. Како што пишала членката погоре исти како на сликите, а и како низ продавнициве. Како за полиестер се топ, убави и топли.
Дали има некој нарачано волнен џемпер 100% волна или кашмир? дали навистина се со тој состав, исто и чорапи ме интересираат има и 100% и 70%, дали е тоа што го пишува на етикетата е исто со тоа што го рекламираат?
Koe kargo E ONE VIP POSTA ILI ?3 nedeli ja cekam pratkata aber nema ....stoi niz carina provereno pred 1 nedela
Овие преку српскава трансфера, која пошта ги презема кај нас? Ми пишува за пратка дека е во дистрибуциски центар, ама немам идеја каде да ја барам.
Za kolku vreme vi ima otprilika stignato so Vip posta ili vip posta kargo toa e isto ili razlicni se , ne znam kade da ja baram ...?
Трансфера е ужас,еве месец скоро ми ја нема пратката никаде,секој 3ден ми стига известување дека е пуштена за испорака и никако да стигне.На емаил не ми одговараат.Помина и крајниот рок за достава.мислам дека нема ни да ми стигне
Sto se slucuva so azururanjeto da ne ima nekoj iskustvo ,pred 1 nedela mis toi deka e provereno od carina i tolku ...ima nekoj da mu stignalo a da ne e azurirano ..ili otposle
Не, незнам по кое карго да ги барам. iMilie стои во аплиакција и толку. Застанува таму, незнам кое карго во мк ја превземало