Јас имам до сега од се сум задоволна, најмногу внимание обрнувам на рецензии дали и како се задоволни, плус гледам во состав што материјал е. Баш денес ми стигнаа комплети тренерки кои се стварно убави, меки, дебели, дуксерки немам зборови, имам фустан материјалот е потенок но бидејќи се работи за тесен фустан има доста еластичност и не е проѕирен. Палто исто убаво внатре со крзно. Има убави работи што вредат за парите
Прашуваше некој низ страниве за код со попуст. Од други региони кај нас не важат мора некој наш да има код. @marama марамке ајде пишувај таму едно пораче до тему за пиер пакети. Сигурна сум освен козметика дека ќе најдеш нешто. Те следат доста лица, ти давам идеа и би сакала да направиш реализација. Србиве што се онлајн наставнички до типки што цртаат картони успееа да земат пр пакети само ми излегуваат на youtube видеа од нив. Ние месец ипол без код сме
Prv pat poracav, valjda ne zafrknav nesto mi stigna na mejl potvrda deka sum poracala i sms od banka deka sum platila... Kako da ja sledam sega pratkata? Za kolku obicno vrsat dostava i dali koga ke stigne tuka kaj nas ke mozam da odam sama da si ja zemam da ne cekam kurir zosto za podarok mi e za nova godina?
Порачав тренерки и блуза од Тему, но материјалот е ужасен и на тренерките се проѕира. Праќам слика за да знаете да не порачувате од овие. Сакам да ги вратам и да ми вратат пари, е сега прочитав дека треба да се поднесе барање ама за да не згрешам нешто, некој ако знае да ми каже откако ќе поднесам барање дали треба да чекам прво да ми го одобрат барањето па после да ја вратам пратката и кај поточно треба да ја вратам, дали во магацинот на ЕЛС од каде што ми ја донесоа? Инаку порачав и многу други работи и сум задоволна од се освен од овие тренерки и блуза.
Јас пробав да вратам поради погрешен број, но ми бараат да си го платам патот за назад и да има исто број за следење на пратката. Мене тоа ми се виде комплицирано да се снајдам со оглед на тоа како функционираат работите кај нас. Производот го задржав и го препродадов после. Ако успееш да се снајдеш како да вратиш пиши да знаеме.
Јас сакам да си нарачам, но ова највише ме копка, да не ми се погоди бројот. Ти како ја препродаде? Има некој сајт, апликација што ги користиш? Или на луѓе што ги знаеш?
Само во број бирајте EU они ќе ви пратаат друг број но ќе одговара за EU големина. Се работеше за чевли. Ги продадов на личност што ја знам. Квалитетот беше добар, се беше како на сликата ама јас ја утнав работата со бројот водејќи се по табелите ја измешав работата.
Јас порачав градник xl ми пратиле м. Го сликнав и бројот и градникот да се гледа и им пратив порака дека погрешен број ми пратиле и стиснав да ми вратат пари. За не полни 5 мин ми ги вратија парите на credit balance па си ги искористив во следна нарачка
Многу едноставно, ќе ти стигнуваат известувања за движење на пратката на е-маил и на страницата или на апликацијата во делот кај што ти пишува You. Таму имаш Your orders што треба да го најдеш и да си ја најдеш пратката или пратките зависи колку пари си потрошила и во колку пакети/ ќеси ќе ти е спакувано. Таму ќе си најдеш едно Track order обавезно да си кликнеш на тоа и после најважно што ти останува е да си проверуваш Price adjustment, таму ќе имаш ако има намалување на цената на производот ти рефундираат пари кои после можеш да ги искористиш во наредната пратка што ќе си ја порачаш. Доколку не можеш да се снајдеш пиши ми и ќе ти пратам сликчиња во порака да си видиш поубаво. Од Еко логистик ќе се јават на бројот што си го оставила и можеш да им кажеш дека сакаш сама да си ја подигнеш нарачката.
Прв пат кога враќаш, не се враќа производот, одма рефунд ќе ги пуштат, а алиштата ќе ги задржиш. Понатака нема да ти се исплати да враќаш, особено за нешто ефтино, повеќе поштарина ќе платиш отколку што вреди производот.
Fala na objasuvanjeto. Sabajlevo poracav i vo traking uste mi stoi samo deka e plateno, nisto drugo ne e prezemeno. Eve i slika. Ili mozebi treba da pomine vreme pa da ja pratat od tamu...
Треба да помине малку време за да почнеш со следење на пратката, ама изгледа ги собираат пратките и еднаш неделно ги праќаат во Македонија. Процедурата им е дека сега треба прво да ги соберат производите што си ги порачала, да ги спакуваат, па да почне нивни транспорт, царина, аеродром, па овде иста процедура... Најважно е што стигнуваат релативно брзо.
Na prijatel za pet dena mu stignala od koga ja naracal... Malku cudno mi padna tolku brzo se nadevam do nova godina ke stigne za podarok mi e
Не знам дали стигнува за 5 дена, ама за 2-3 недели сигурно стигнува. Сега малку е кнап и со Божиќ и Нова година..
Ја имам купено боксерици за маж ми и малку материјалот не е баш нај нај ама се носат не е страшно. Среќа нарачав еден број поголеми па маишна се смалија за еден број. Јас сега чекам да ми стигне пратка со градници за мене па ќе видиме какви ќе стигнат
Pretpostavuvav. Da te prasam uste nesto, toa price adjustment nemozam da go najdam, ili uste mi go nema zosto ne e procesirana pratkata od nivna strana?