Само за песок од мачка ќе ја користам, за тоа ми треба. Зашто стварно мачно ми е со голема правосмукалка и ми треба нешто вакво за брзо да делувам. Мислам дека колку и да е слаба, ќе заврши работа. Освен ако не испозаглават зрната песок во некои филтри па да биде интересно. На тоа воопшто не размислив, се надевам не се до толку. Фала за споделеното, најдов една ваква мала на полнење, па деновиве ќе нарачам и ќе ви кажам каква ќе ми биде среќата.
И јас сакам да знам. Земи па пиши. Не, џабе ќе фрлаш пари. Ми запна, ми се одлепи и после лепење назад амин. Дуплофан да носиш у ташна па некако денот да го поминеш А у ташнана што попрво да носиме Плус не "легнуваат" добро на површината од ноктот. Чудни се.
Дали ти стигна пратката? и мене ми е преку ова карго а ова карго не е во нашава држава и чудно ми падна
Носи до некоја српска тракинг страна. Ама ми стигна следниот ден откако прашав. Мислам дека @Stark кажа дека Тотал Пост се викало.
За колку време отприлика стигаат сега? Фаќа повеќе од месец? Мене ми треба за отприлика месец од сега па да знам дали воопшто да нарачувам.
3 недели. Баш како што ми пишува рок пример лупам од 3ти април до 20ти април, на 3/4/5ти веќе ми е стигната.
Мене минатиот пат за 12-13 дена ми стигна. Ж Сега за оваа нарачка вика arrived at airport, поминати се точно 10 дена.
Дали вие што сте добиле пратка од курир M One, дколку не сте успеале да ја земете првиот пат сте се предоговориле за друг ден?
@Bananki023 и кај мене тоа го пишуваше, тоа е курирска служба од Србија, после ги предаваат на некои од нашите. Зависи од каде ќе добиеш порака, мојата пратка беше преку Вип пошта, на колешка стигна преку Елс во ист ден, и кај неа прво одеше преку М one.
Imal nekoj problem so ovaa M One posta ? Veke edna nedela pisuva deka e kaj kurir a ne se dostavuva pratkata, na drugata pratka pisuva deka jas sum odbila da ja podignam i sum prefrlila za drug den a nikoj voopsto ne me kontaktiral. Kaj da ja baram pratkava ima nekoj ideja ? Od Total post logistik nema ni traga ni glas navodno propadnata firma bila taa pa ne vrsele isporaka, a na broevite nikoj ne kreva. prasav vo ELS i vo Brza pratka ne znaat nisto za M one
Јас имав пратка од М оне и си ја добив брзо. Ама ТПЛ имаат магацин кај мене блиску, затворен е неколку недели веќе. Бев некој ден после пожарот во Кочани и мислев да не се затворени заради тоа, да не имале некој близок таму, ама еве уште се затворени, којзнае зошто.
Јас еве месец дена неможам да си ја земам пратката преку ова карго, пратките до сега ми стигаа за 2 недели а сега неможе ни за месец дена