Еднаш во Тинекс го видов пред две три години. Оттогаш не сум го видела. Можно е да го има, разбарај го. А за Мира сигурно го нема никаде засега.
Многу тешки парфеми, секоја чест која може да ги носи јас се потрудив пробав два ама воопшто не ми одговараат.
Бизантиум јас го најдов во Србија, го има во Лили дрогерија, во Дм, во Рода....во сите маркети. Купив само парфем и течен сапун. Ретко кој парфем ми се свиѓа од Тесори, али ова има бадемов , пудераст мирис. Преубааав Инаку во составот има состојки кои се присутни во поскапите парфеми. Не најдов масло за туширање од истата , затоа го земав Амла, пролетен нежен, мава на кајсија. Како шо приметив маслава ги има само 3, и не се од колекциите со парфеми.
lele super so ubavo da gi koristis koga kje ides vo srbija ako sakas napravi mi usluga kupi go ako si od sk pa pari kje ti dadam ja ne idam nataka periodov
Штета што нема доволно избор, само два се достапни низ продавниците. Едниот никако не е за мирисање (не знам, ама ми е прегрд), а другиот парфем баш онака остава впечаток и делува многу женствено.
Дали некоја има Tesori d Oriente парфем? Како сте задоволни и кој им е најубав? Евтини ми се видоа, а убав мирис имаа како што мириснав.
Не ми се допаѓаат нешто многу овие парфеми. Кога и да мириснам тестери не сум била воодушевена. Тешки се, немаат некој пријатен мирис.
Каде бре да ги најдам овие парфеми во Германија? Ги нема ни во Лидл ни Алди ни Дм ни Кауфланд..... а омилени ми беа....