Коментира на порака на профилот од PogbaPol

 1. Miss.A.
  Miss.A.
  И мене срце, ајде да си легнеме. :P
  12 октомври 2017
 2. PogbaPol
  PogbaPol
  Legnav
  12 октомври 2017
 3. Miss.A.
  Miss.A.
  Кај си, не те гледам?
  12 октомври 2017
 4. PogbaPol
  PogbaPol
  Kaj decata si legnav
  12 октомври 2017
 5. Miss.A.
  Miss.A.
  Абе дојди ваму кај мене, да не ти дојдам јас тебе таму!
  12 октомври 2017
 6. PogbaPol
  PogbaPol
  Dosta! Ke gi razbudes decata aman!
  12 октомври 2017
 7. Miss.A.
  Miss.A.
  Смири страсти човеЌе, и доаѓај ваму. Облечена сум.
  12 октомври 2017
 8. PogbaPol
  PogbaPol
  zzzzzzzz
  12 октомври 2017
 9. PogbaPol
 10. Miss.A.
  Miss.A.
  Баш сте кјут! <3 Ќе ве изедам на двајцата, крофнички мои.
  12 октомври 2017
 11. PogbaPol
  PogbaPol
  te sakame mamicke!
  12 октомври 2017
 12. Miss.A.
  Miss.A.
  Mwah! Имајте слатки сништа, да ме сонувате. :)
  12 октомври 2017
 13. PogbaPol
  PogbaPol
  I ti nas<3 Utre ke spieme so tebe site 3,moze
  12 октомври 2017
 14. Miss.A.
  Miss.A.
  Не, сами јас и ти ќе спиеме утре.
  12 октомври 2017
 15. PogbaPol
  PogbaPol
  ...
  12 октомври 2017
 16. Miss.A.
  Miss.A.
  <3
  12 октомври 2017
 17. PogbaPol
  18 март 2018
 18. Miss.A.
  Miss.A.
  <3
  18 март 2018