Коментира на порака на профилот од PogbaPol

 1. Miss.A.
  Miss.A.
  Хахаахахахахахахахахахаха:D
  19 април 2018
 2. PogbaPol
  PogbaPol
  sto e smesno
  20 април 2018
 3. Miss.A.
  Miss.A.
  NE MI E RODENDEN!
  20 април 2018
 4. PogbaPol
  PogbaPol
  ti e.
  20 април 2018