Решив да отворам за мојата најомилена и најубава серија ,,Јас сум твојата судбина" Во оваа серија се зборува за младата девојка по име Анчал, која ја следи својата совест и пробува да ја поправи штетата која ја има направено ненамерно и незнаејќи на едно семејство со тоа што ќе го стави својот живот настрана и ќе се однесува како да е мајка на трите деца Сачин, Јухи и Ајуш... Анчал која има речиси 22 години ќе ги остави настрана своите соништа и желби да стане моден дизајнер за да се омажи со Сидарт кој воедно е и таткото на трите деца Сачин, Јухи и Ајуш... http://i28.tinypic.com/1041cat.jpg
Јас сум твојата судбина порано почесто ја гледав серијата, сега ја гледам само кога ќе ја начекам, могу убава серија ми се допаѓа и на мене
И јас ја следев серијата порано со мајка ми сега ја немам одамна гледано. Инаку интересна е само ме нервира што многу пати ја повторуваат една иста сцена и од нешто мало го напраат ептен големо. И таа морничава музика
Ја гледав 2 епизоди и потоа не знам ни дали заврше , ни до кај се , ама сепка имаше убава содржина филмчево
баш добра беше серијава изгледа ја прекинаа на МТВ1 или заврши не ја следев редовно на МТВ1 но на хрватската телевизија ја следев
ја мразам серијата.....многу ме нервира...кога ќе ја видам на тв веднаш менувам на друг канал подосадна серија во животот не сум видела