излегувам со некој веке година дена,почнав со него но тој веќе имасе врска и не беше само една и не бев само јас .....се стабилизираа работите ( НАВОДНО) почна да ми кажуват дека сум само јас во животот негов и му верував па продолжив да се гледам со него,после неколку месеци разбрав дека излегувал и со мене и со друга и со трета... прекинав некое време ама тој почна пак да ме бара да ме моли да излезиме да ги средиме чуствата . . . И излегов продолжив со него ама сега јас почнав да излегвам и со други а тој само се сомневат во сето тоа,е сега мене не ми е јасно шо правам со него ако ме изневерил и ако го изневервам до каде ке одат сите работи а знам дека никој не е повреден од самиот себе ,ама и дека она шо го чуствувам со него , со никој и од никој ги немам осетено. ДА НЕ Е САМА СЕКОЈА ЕДНА ЖЕНСКА ОСОБА И ЈАС ПОЛУДВАМ ОД ЉУБОМОРА И ПРАМ СЕКАКВИ СЦЕНИ КОИ НЕКОГАШ ПРЕМНОГУ МЕ ИСПОЛНУВААТ како и да е секе биде во ред само нас ке не нема
Даааа тој е љубовџија а ти љубовџика. Ти девојче знаеш што правиш ??? нормално ти е да излегуваш со неколку момци одеднаш ???? И што совет сакаш сега???
Е па он со други, ти со други негледам никаков проблем тука!! Туку шала на страна што правите бе вие двајца уствари стварно не ве разбирам, ај одлучете се што сакате всушност!!
тој љубовџија, ти љубовџика, и ајт создравје ни тебе ќе те боли , ниту него двајца љубовџии на едно место , не знам што се жалиш. а патем не можат еден без друг, ама онака чисто од култура си се гледаат и со други... се социјализираат
Епа јас завршив со друг за да не ми е мака и за некогаш во иднина да му кажам зошто сметам дека тоа многу ке го повреди ... Неверството секогаш е болно а најсилно е кај мажите! Зошто ме убиват помислата дека можит уште се гледа со некоја ...А јас незнам зошто но од него неможам да се одкажам НЕМОЖАМ да не мислам,да не го барам.да не го гледам.... А воедно и негледам никаква заедничка иднина ... Џабе се сите совети кога не ги поштовам а со ова пишување се тешам и како и да е знам дека не сум СВЕТИЦА.Све разбирам ама ништо не преземам е тоа е глупото кај нас жените
најубо, убаво и отворено си кажа, не ги поштуваш нашите совети нема зошто да си трошиме нерви повеќе, во советувања еве ти една убава темичка, vrski/sto-bi-mu-kazale-t324/ и кажи му се што сакаш, ние барем ќе го испоштуваме тоа
Многу модерна ``врска`` браво ...И јас немам што посебно да ти кажам освен да те прашам зошто сте заедно????
Темава поише ја сватив како фалење..Он имал повеќе па еве сега и ти си му вратила си излегувала со повеќе момци..Не сваќам каков совет бараш,за што и зошто воопшто бараш кога не ги почитуваш советите (како што си кажа)? И молам темава да се затвори..Нема потреба за дискусија.
се согласувам и искрено додека го читав текстот се изнасмејв(извини) девојко па вие воопшто сте заедно? не разбирам за што овдека се бара совет не прочитав ништо конкретно излувања тој една друга трета па ти еден друг трет шпанска серија алооооооо до вас е проблемот дечкото си го прај ќефот една не се најде да го стави на свое место?пссссссссссссс
Најверојатно се пријавени за натпревар у дисциплина "Кој колку може,тарифата е минимум двајца". Не знам зошто воопшто си го поставила како проблем за кој бараш совет и нечие мислење кое наведуваш дека не го почитуваш????? Што сме ние тука? Центар во стилот "Граѓаните се жалат",кој сака ќе си намине,ќе си каже што има ,ќе ни каже многу ми е гајле вие што си кажувате и ајт со здравје? Бркајте си работа и двајцата,а за пофалбите за вашите достигнувања постирај ги на форум на кој некому му е гајле