1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубомир Магаш за Црвенковски и Фрчковски

Дискусија во 'Политика и настани' започната од discofilman, 29 јуни 2012.

1. discofilman

discofilman Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    106
  2. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.027
    Допаѓања:
    4.530
    Што убаво си кажува, штета што никој овде не коментира на свети Бранко дозволено му е се, кога тој краде сите молчат. И што е најтрагично го слушам од Прилеп збори, сакам подобра иднина за моите деца, а бе Бране златен ти твоите одамна ги обезбеди (за 10 наредни генерации) крадејки од тугите деца.

На Anon му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ickovska

Ickovska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    94
    Што чекаат? Ако власта во раце имаат докази, сведоци дека шверцот се случил, би сакала да се поднесе соодветна кривична за Црвенковски и Фрчковски.

4. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.027
    Допаѓања:
    4.530
    Нема докази, одамна било тоа а биле овие на власт и фино лепо ја сокриле работата. Мене друго ме чуди. Зошто против Магаш не се покрене постапка? Еве го признава шверцот.

5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.048
    @kikikikirika Ко призна пола му се прашта...ама тука изгледа пола преминало во цело, онака као летен попуст od 50 % :D Meне тоа ми е единствено сомнително во приказнава...не викам дека не шверцувал, ама па сигурно не бил само тој и само од една политичка партија...шверцот не знае за партија, не? Да беше само тој криминалец, лесен ќе беше животот тука. Ама има луѓе кои се родени за криминал и оние кои не се, нема тука владение, партија и тн врска со тоа...

Значи уште од почеток си кажувам, не сум политички определена, едноставно затоа што не сум доволно едуцирана на таа тема, вести избегавам да гледам и така. Така да, не сакам мојов пост да се сфати дека е ориентиран кон одреден политичар или партија. Има работи што ми се допаѓале а и што не ми се допаѓале и во владеењево на едните и во владеењето на другиве. Во фаза сум на едуцирање на таа тема и доколку така почувствувам и ми оди по логика, ќе се определам.

Ама не можам да не приметам една работа. За све е Бранко крив. Мислам стварно...не дека е цвеќка, мислам никој не е, ама бре за сите катастрофи во земјава, ми се чини како да е најлесно да се окриви Бранко. Уште за тероризам да се обвини мислам или затоа што вчера сабајле имаше земјотрес од 4 степени (пример, не се вадете од памет :D ). Слушам разно разни причи, не од политичари, туку од луѓе вака, пријатели, познаници...крив бил за Борис Трајковски, за шверц, за сиромаштија, за ова, за она, ама врв ми беше коа некаде прочитав дека бил крив за смртта на Тоше, демек некоја мафијашки закрчкана работа...

Ја мислам дека може да се снима фиктивна-документарна серија во која главниот негативец е Бранко, од Долина на волците мислам дека ќе биде далеку погледана :D

Може стварно не сум доволно информирана за политичките случувања во Мкд последниве 20 години, ама не ми оди в глава дека за сите катастрофи во Македонија е крив само еден единствен човек...

6. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Искрено јас мислам дека ова е предизборна кампајна на Вмро-дпмне.Па ајде што овој не го затворат што не најдат докази па и Бранко и сите други или така на празно тропаат...

7. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.206
    Ако не е дојдено, ќе дојде време кога вие за леб ќе лежите како Жан Валжан :) Важно пак гласајте за вакви криминалци кои се штитат едни со други. Ќе се повалкаат некое време по медиуми, малку театар пред камери за јавноста, и на крај како ништо да не било. Ама продолжете да 'ржите како кучиња штом некој рече нешто контра нив.

Последна измена: 31 декември 2021
  8. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.832
    Допаѓања:
    19.462
    Тој магаш ебитанга собрана на улица да глуми во рекламава платена од братучедите мафијаши мијалков и груевски за да владеат и да ви ги крадат парињата и успеа во тоа :)
    како само ви ги испраа мозочињата :D просто македонче не може да размислува со своја глава ;)

9. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.249
    Ова се случуваше кога имаше ембарго за Србија.
    Сите знаат дека преку нас купуваа, се разбира за 'провизија'... не е ново.

10. Che Guevara

Che Guevara Активен член

Се зачлени на:
    9 март 2022
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    74
    Овој Љубомир Магаш е измислен лик, таков лик во Српско подземје не постоел...
    Не идеше тоа преку вакви ликови идеше директно на високо ниво Прва рука...