Најгледаната латино теленовела од мексиканска продукција на Балканот на сите времиња. „Амбис на љубовта“ е сага за двете семејства Кастањон и Аранго и за нивните љубовни врски и игри кои ќе испреплетат судбини на неколку генерации. http://www.youtube.com/watch?v=tauO4282qy8
Амбис на љубовта (Abismo de pasion) АЛФА ТВ Еве го Еспањол љубителот, мене ми е изгледана серијава, не е лоша што знам онака е, Ја гледав највеќе ради Анжелик и Цезар Евора Гледам на Вики секој ден од 17 и 50 ќе игра. Мада е и Шпанска, им текнало више нешто поново да дадат, со оглед на тоа дека серијава е 2012
Амбис на љубовта (Abismo de pasion) АЛФА ТВ Со оглед на претходниот избор со Прва дама оваа серија е подобра, особено затоа што се Анжелик и Давид во главна улога. Само за нив ќе ја гледам серијава. Ако вака продолжат АЛФА ќе бидат погледани и од сител и од канал 5
Амбис на љубовта (Abismo de pasion) АЛФА ТВ Од вторник ќе почне во 17.45 на Алфа, реприза идниот ден во 9.40
Амбис на љубовта (Abismo de pasion) АЛФА ТВ Добро е што пак ќе има шпанска серија. Ми здосадија турскиве серии. Едвај чекам да почне серијава.
Па серијава интересна ми е вака..првите епизоди ми се допаднаа Паралелно со оваа,гледам и една друга шпанска на ХРТ1
Поточниот превод на серијата е "Бездна на страста", сепак одлична серија, ја сакав заради Ливиа Брито