Дали некој има пробано секс на платно двајцата партнери да бидат измачкани со боја или пак нешто друго поврзано со арт??
Аllover техника... wow... Баш замислив, како типот ја фатил партнерката (гола се разбира) за нозе и ја влече, натопена во мастило, низ огромен хамер... cool! I dig it!
Хаххахахахахахаха!!! Јако можиш да замислиш уметниците којзнае какво мислење ќе дадат за сликата како ќе ја протолкуваат..
Замисли цела галерија од „флеки“, црни флеки на бели ѕидови на огромни хамери, изложбата ќе се вика: „Букефал и неговата љубов“! Јас би платил влезница.Сериозен сум! :
Toj art seks e isto ko gluposti vo boja,mene mi e glupo ama ne bi imala neshto protiv nekoj da go vozbuduva ....sekoj si ima pravo na razmisluvanje...
Јас како идеа го добив сеуште немам доживеано такво нешто пошто партнерките не ми биле некои баш по уметноста.... неколку пати имам зборувано и wtf како марсовец ме гледаа
Предобро е. Ама, големи платна се многу скапи и може од тежината да пукнат или да се искинат, затоа, алтернатива ти е хамер.
Абе кога ќе земеш во глобала се е глупост умот ни се лажи само... е сега дека во боја поинтересно малце