1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Балкан бенд (Сител Тв)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Umbrella22, 2 март 2013.

1. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Дечки гледате ли Балкан бенд, мене на почетокот многу ме нервираше, ама сега ја обожавам серијава
    омилени лик ми е Џоконда, мислам дека е една од најдобрите хумористични серии во нашата држава.
    Се емитува
    Од Понеделник до Петок во 01:40 часот

Балкан Бенд е откачен феминизиран музички секрет, кој е ангажиран да свири во типична балканска крчма. А балканска крчма не е англиски паб ниту француско бистро, туку е универзитет, парламент и втор дом.
    Балкан Бенд е македонска комичарска репрезентација

Овде се добро познатите актерки
    Гоца-Гоце Тодоровски
    Благојка-Благоја Чоревски
    Дада-Владимир Ангеловски
    Ванеса-Ванчо Петрушевски
    Џоконда-Ѓокица Лукаревски
    Маца-Димче Мешковски
    Унџелина-Емин Унџел

На atala му/ѝ се допаѓа ова.
  2. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Сум ја гледала оваа хумористична емисија кога се емитуваше во 2010-та година за првпат на Тв,,Сител,, и многу ми беше смешна,забавна и интересна бидејќи глумците се облечени и се однесуваат како жени,а всушност мажи се,а исто така и хумористичната емисија ,,Хихируку,, којашто е режирана од Иван Карадак исто како и ,,Балкан бенд,, ми е многу омилена и го има истиот хумор и истите песни како и во ,,Балкан бенд,,8):clap::rofl::rofl::rofl:И сега ја даваат повторно на ,,Сител2,, и пак почнав да ја гледам за да се потсетам како било и за да се изнасмеам убаво!:rofl::rofl:Секоја чест!(y)Навистина смешна,интересна и забавна емисија и затоа ќе продолжам да си ја гледам и понатаму секогаш кога ќе можам за да се изнасмеам и забавувам убаво со оригиналниот и уникатен хумор на нашите талентирани и реномирани хумористични актери!:hug::l:

3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.034
    Допаѓања:
    36.033
    Ја имам гледано серијава. Интересна е. Со таква актерска екипа мора да биде одлична серијата.