Здраво Имам еден проблем доколку некој се има почуствувано на мое место барам да ми одговори, а доколку и некој знае нешто повеќе може да одговори. Вака со дечкоми имавме односи пред нова година со заштиттно средство, после имавме пак на 2 јануари пак исто се беше ок на 3 јануари мене ми дојде менеструација сабајлето и како и секогаш се ми помина во ред. на 14 јануари јас отидов на гинеколог бидејки имав некои ситни брунчиња по лицето па матичната ме прати ради контрола да ми проверат матка и јајници, ме гледаа на ехо рекоа се ок ми зедоа брис и резлутат го нема сеуште. Сега нема сеуште да ми дојде а од 2 јануари наваму не сме имале повеке сексуални односи. А и само со свои очи видов дека дечкоми не сврши во мене , но сепак чуствувам ногу страв дали некој може да ми помогне. Дали е можно поради тоа што сега имаме испити , и тоа што повеке мислам на него да ми се случува ова. Ви благодарам однапред....
Како прво, самата си видела дека не свршил во тебе, второ си добила.. мислам дека одговорот е јасен. Немој да се оптоваруваш со тоа, сигурно ти доцни најмногу поради стрес и грижи.