Која боја преовладува во вашиот плакар? Сакате повеќе темни или светли бои? Во мојот плакар во зима преовладуваат црната и виолетовата боја моите омилени бои, а во лето некои посветли бои.
во зима носам црно кафено сиво потемни бои а во лето најмногу носам розева јас сакам повеќе темни бои поубаво ми стојат на бојата на кожата
Јас за зима најискрено најмногу ги сакам и ги носам парчињата во кафена и виолетова,и темно зелената, а често сакам да направам и црно бела комбинација А на лето секакви боички сакам, само да бидат светли и весели ops:
Ja sekogas si nosam jaki boi, u sekoe god. vreme +crnata i siva Ne nosam zime edna, pa lete dr. boja. Najvekje uzivam u jakite boi sina, zolta, zelena,,,,, A kafenata ic ja nejkam, duri nemam u plakaraot nisto kafeavo.
znam samo deka letno vreme bela boja mi e kako uniforma a inaku imam obleka od poveke boi , megutoa nisto rozevo ili portokalovo ne mi se mota niz plakar , neznam zosto ne kupuvam obleka vo tie boi
Шаренило од бои... Црвената сината и темно розовата владеат Имам и класични црни парчиња, но ги комбинирам со останатите во боја. Сега баш го загледав редот на боите... Има од се’ по нешто.
Претежно бела , сина , црна , розева...не ги сакам а и немам облека со портокалова , кафеава и зелена боја
Виножито од бои е овој плакарот.. хаха ги сакам сите боии.. ма све ми лепо стои аама еве најмногу преовладуват црвената ии сината.. :ugeek:
letno vreme gardaroberot mi e vistinsko vinozito gi sakam site boi!! osobeno belata i srebrenata mi bea vistinski in ova leto megutoa zimno vreme ne sakam tolku mnogu raznolikost.. sakam temni boi izgledaat glamurozno ..kako crnata sivata a zimno vreme moj hit e crvenata boja ja obozavaaaam
ovaa zima vo mojot plakar preovladuva najmnogu teget bojata! bluzoni, rolki, fustancinja,farmerki,palto... no isto taka ja nosam i sivata boja! nekoe pravilo mi e da ne nosam svetli boi vo zima (so isklucok na belata boja)! dodeka vo leto gi nosam najmnogu svezite boi (zelena,zolta,rozeva...)
моментално во мојот плакар владеат темните бои сива, црна, темнозелена, тегет, а некогаш носам и бела.
Мене омилена боја ми е кафената, т.е сите земјени бои кафена, вишна, портокалова, маслинеста....ретко црна тегет и сива.. тие ги преферирам за посвечени прилики. И лете и зиме сум во истите бои облечена... не ги сакам жолтите, розовките сините бои за облека.
definitivno vo mojot plakar preovladuva sinata i sivata boja...nekogas mi se zdosaduva pa si vikam slediot pat mora da kupam nekoa parce od druga boja no povtorno odbiram isto ...sega vo zimskiot perod gi pretendiram i zelenata i kafeavata boja...no dobro se e ubavo ako ubavo se iskombinira
гоооооолем љубител сум на сивата боја.. ја обожавам и дефинитивно преовладува во мојот плакар па кај и да е ќе е и единствената боја... ја имам во сите тонови.. а може и да се најде по нешто црно и зелено...
pa kaj mene vo plakar ima samo temni pastelni boi...cra,siva.. za zimno vreme i posvetli za leto...crnata mi e omilena boja taka da ne e bas interesno koa ke otvorite vo mojot ureden plakar
и лето и зима мојот плакар е шаренило од бои: целиот спектар на виножитото. Сепак најмногу преовладуваат црвената и црната.
Pa vo zima crna,siva i zelena a vo leto zelena(omilena mi e) i site drugi,osven zolta...neam nisto zolto